Wij zijn Exact

Werken bij Exact

Een passie voor software

Wij zijn Exact. Samen met 2.050 collega’s ontwikkelen we met passie en ondernemerschap slimme bedrijfssoftware. Hiermee ondersteunen we kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Onze inzet staat volledig in het teken van verantwoord ondernemen. We richten ons niet alleen op duurzaamheid, maar ook op het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Bovendien dragen we bij aan het succes van onze klanten, collega’s en de maatschappij.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Over ons

Exact ontwikkelt cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. Onze producten automatiseren bedrijfsprocessen, zoals financiële en HR-processen, alsook specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dit zorgt niet alleen voor tijdwinst, maar ook voor meer inzicht. Zo kunnen onze klanten efficiënt werken, doelgerichte beslissingen nemen en verder groeien. Momenteel vertrouwen meer dan 675.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op de software van Exact.

Exact is opgericht in 1984 in Delft, waar ons hoofdkantoor nog steeds gevestigd is. Elke dag werken meer dan 2.050 gedreven professionals aan innovatie. Verantwoord ondernemen, met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving, staat daarbij centraal.

Onze cultuur

Bij Exact hebben we allemaal ons eigen, unieke karakter, en daar zijn we trots op! Niet voor niets hoor je ons regelmatig zeggen: “Zoveel Exacters, zoveel karakters.” We willen dat jij jezelf kunt zijn bij ons, ongeacht je leeftijd, ervaring of opleiding. Wat vinden we wel belangrijk? Dat we ons samen met passie en toewijding inzetten voor de dingen waar we bij Exact waarde aan hechten. Ontdek hieronder al onze company values:

Leg de lat steeds hoger

We dagen onszelf voortdurend uit om verwachtingen te overtreffen. Individueel, maar ook als team en als bedrijf. Die aanpakkersmentaliteit zit in onze DNA. We zijn gewoon super-ambitieus. Je zult ons dus niet op onze lauweren zien rusten. De lat kan áltijd hoger.

Sta open voor iedereen

Diversiteit leidt tot creativiteit, en daar geloven wij stellig in. Bij ons is iedereen welkom. Zolang je gepassioneerd, toegewijd en betrokken bent, horen we graag wat je te vertellen hebt. Wij beoordelen ideeën op inhoud, niet op wie ze bedacht heeft. Onze verschillen maken ons sterker.

Blijf altijd leren

Wij geloven dat er altijd manieren zijn om jezelf te verbeteren. Er is altijd meer te leren, om te groeien. De wereld verandert namelijk veel te snel om stil te blijven staan. Dus streven we naar successen en leren we van fouten. Deze mindset stimuleert ons om de beste versie van onszelf te zijn.

Samen werken, samen vieren

Samen werken we keihard aan succes. En wanneer ons doel bereikt is, vieren we dat samen. Zo laden we onszelf op om het volgende doel te stellen en te halen. Verwacht ook af en toe iets totaal onverwachts. Iets spontaans, gewoon omdat het kan. Het leven is nu eenmaal leuker met een glimlach op je gezicht!

Wees verantwoordelijk

Bij Exact spannen we ons dagelijks in om de betrouwbare reputatie hoog te houden die we sinds onze oprichting in 1984 hebben opgebouwd. We denken lange termijn en nemen daarom verantwoorde beslissingen en maken ethische keuzes. We geven het goede voorbeeld en doen zaken met respect voor elkaar, het milieu en de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Toon eigenaarschap

Wij komen onze beloften na, daar mag je ons gerust aan houden. En als we een keer een steekje laten vallen, dan trekken we onze mouwen op en zetten we het recht. Dit geeft ons positieve energie en maakt ons trots op onze prestaties.

Waarde creëren voor elkaar en de samenleving

We willen dat iedereen zich prettig voelt op de werkvloer. Maar we zijn ons er ook van bewust dat wat er buiten onze organisatie gebeurt minstens zo belangrijk is. Exact staat midden in de maatschappij, daarom vinden wij het cruciaal om zowel bij onze interne als externe omgeving betrokken te zijn.

Programma’s

Wanneer je bij ons komt werken, willen we dat je je meteen welkom voelt. Om daarbij te helpen, hebben we een aantal programma’s en inactieven gelanceerd.

Het Young Exact Network is een community van jonge professionals binnen Exact om persoonlijke en professionele groei te stimuleren. Dit is dé plek om waardevolle connecties te maken en nieuwe skills te leren in een informele setting.

Exact Cross Cultures is een platform om de culturele diversiteit binnen Exact te vieren. Hier komen collega’s samen om van elkaar te leren, bewustzijn te creëren, discussies te voeren, en met elkaar te groeien.

Giving Back-activiteiten

Bij Exact vinden we het belangrijk dat jij een bijdrage kunt leveren aan lokale initiatieven die je nauw aan het hart liggen. Daarom krijgt iedere werknemer de gelegenheid om tijdens werkuren vrijwilligerswerk te doen. Elk jaar heb je drie dagen om aan een goed doel naar keuze te besteden. Dat betekent vele duizenden dagen die we aan de samenleving teruggeven!

Duurzaamheid

Bij alles wat we doen, denken we groen. Eén van onze doelstellingen is het verminderen van onze CO2-uitstoot. Om dit te bereiken, reizen we zo min mogelijk per vliegtuig, elektrificeren we ons wagenpark en hebben we het dak van ons hoofdkantoor in Delft volgelegd met zonnepanelen. Op onze website publiceren we jaarlijks hoe we onze doelen halen.

De Exact Way of Working

Bij Exact geloven we in een gezonde balans tussen werk en privé. We bieden jou dan ook de mogelijkheid om hybride te werken. Zo kan je profiteren van het gemak van remote werken én de voordelen van het werken op één van onze kantoren.

Onze kantoren zijn zo ingericht dat ze perfect zijn om elkaar te ontmoeten, samen te werken en bij te praten.

BE Select your country