Come add to our stack

Onze 675.000 klanten werken elke dag aan de groei van hun bedrijf. Wij ondersteunen hen met onze oplossingen. Cruciaal hiervoor is de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van onze software. We dagen onze technische teams uit om onze techniek elke dag een beetje beter te maken. Wil jij impact maken bij onze klant?

Ons technische landschap evolueert continu

Exact groeit snel en we verwerken aanzienlijke hoeveelheden gegevens, dus blijven we zoeken naar kansen die ons belangrijke milliseconden teruggeven.

Ons technische landschap evolueert altijd, ook doordat andere bedrijven toetreden tot de Exact-familie. Dit maakt ons technische landschap interessant en tegelijkertijd uitdagend.

Onze klanten zijn afhankelijk van de kwaliteit van ons product. Bij elke nieuwe feature en alles wat we doen is het waarborgen van kwaliteit een cruciaal onderdeel van het ontwikkelproces.

Een state of the art deployment proces

Als Software Engineer bij Exact ga je aan de slag in een van onze platformteams of in een van onze productteams.
Alle teams werken in scrum, we plannen sprints in 2 weken.

Sprint planning

Build your code

Reviews

Integration

Automated Building & Testing

Daily Deployment

Feature toggles

Onze stack

Onze stack is grotendeels Microsoft georiënteerd: .NET Framework met een combinatie van C# en Visual Basic. We gebruiken Azure SQL als database. De UI-laag is geïmplementeerd met ASP.NET en JavaScript. We gebruiken REST APIs en webhooks als integratie laag. Exact’s systeem laag is de basis voor het ontwikkelen van de applicaties die zorgen voor uniformiteit en efficiëntie.

We hebben tijdens ons ontwikkelingsverleden veel verschillende uitdagingen aangepakt door diverse technieken en architecturale oplossingen toe te passen, wat het technisch zowel interessant als uitdagend maakt.

Hybride werken

Wij willen dat je kunt profiteren van het gemak van thuiswerken (op afstand), en de voordelen van het werken op een van onze kantoren. Daarom hebben we onze kantoren zo ingericht dat ze perfect zijn om elkaar ontmoeten, samen te werken of bij te praten, of om even te ontspannen met pingpong, darts, videogames, een spelletje pool of aan de kickertafel te staan.

Work hard, play hard

Hard werken maar ook je resultaten kunnen vieren met elkaar is belangrijk. We houden zeker van een feestje en ook van een beetje competitie zijn we niet vies. Er heerst altijd een leuke sfeer tijdens regelmatige teambuildingsactiviteiten. Met onze flexibele werktijden, zorgen we ervoor dat je het werk kan afstemmen op je persoonlijk leven.

Zo ziet ons sollicitatieproces eruit

Kom jij ons versterken?

Country

Specialism

Experience Level

BE Select your country