Exact
Live

Het event waar kmo's, accountants en bedrijfssoftware elkaar versterken

Woensdag 20 november 2024
Brabanthal Leuven

Veelgestelde vragen

In de week voorafgaand aan het event ontvang je jouw toegangsbewijs voor Exact Live 2023. Hierin staat jouw QR-code. Check voor de zekerheid je spambox. Toch geen QR-code ontvangen? Geen probleem! Aan de inschrijfbalie van Exact Live kunnen we een nieuwe QR-code voor je aanmaken zodat je direct naar binnen kunt.

Jammer dat je niet kunt komen. Je kunt je altijd afmelden via de link onderaan in de bevestigingsmail of in een andere e-mail met informatie over Exact Live.

Geen probleem! Ook zonder je vooraf ingeschreven te hebben, kun je gewoon naar Exact Live komen. Registreer je bij aankomst op het event, je kunt meteen daarna deelnemen aan Exact Live.

Direct na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. Als je deze na 24 uur nog niet hebt gekregen, stuur dan een e-mail naar exactlivebelgium@exact.com. Dan zorgen we ervoor dat je toch nog een bevestigingsmail ontvangt.

Jazeker! Er zijn diverse gratis eet- en drinkgelegenheden op Exact Live waar je terechtkunt voor een drankje, snack of lunch.

Exact Live heeft voor ieder wat wils en biedt een uitgebreid programma met meer dan 30 kennis- en inspiratiesessies. Je kiest zelf welke sessies je wil volgen. Bekijk hier het volledige programma.

Je kunt gratis parkeren bij de Brabanthal. Brabanthal Leuven ligt strategisch in hartje Brabant, aan de Meerdaalboslaan (N25) die de Tiensesteenweg (N3) met de Geldenaaksebaan verbindt. Lees alle informatie over de bereikbaarheid en toegankelijkheid van de Brabanthal op de locatiepagina.

Je hoeft je niet apart aan te melden voor de sessies die je wil volgen. Jouw inschrijving voor Exact Live 2023 is voldoende. Schrijf je hier in.

De beursvloer van Exact Live opent om 08:30 uur en het inhoudelijke programma start om 10:00 uur. Exact Live duurt tot 18:30 uur. Bekijk hier het complete programma.

Exact Live is een gratis event waaraan klanten, accountants, partners, docenten en iedereen met interesse in de producten van Exact kan deelnemen.

De derde editie van Exact Live vindt plaats op donderdag 16 november in de Brabanthal in Leuven. Tijdens het event verwelkomen we honderden bezoekers en brengen we hen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bedrijfssoftware. Met een uitgebreid programma van interactieve kennissessies, topsprekers en een beursvloer vol experts en innovaties belooft het een dag vol inspiratie, inzichten en ontmoetingen te worden. Bekijk hier het complete programma.

Exact Live vindt dit jaar plaats in Brabanthal Leuven. Lees alle bereikbaarheidsinformatie op deze pagina.

We helpen je graag verder. Stuur je vragen via mail naar exactlivebelgium@exact.com.

Laat je verrassen

Kom op Woensdag 20 november naar de Brabanthal in Leuven en ontmoet Exact-experts, laat je verrassen door de nieuwste innovaties in de markt en doe via onze Training Academy heel veel productkennis op.


Deel op social media

BE Select your country