Wij zoeken ambitieuze sales executives

Onze salesmensen staan bekend om hun ondernemende geest en nuchtere mentaliteit. Doorzetten zit in onze cultuur en wij doen wat we zeggen. We bieden innovatieve oplossingen aan voor veel verschillende bedrijven. Wij zorgen dat het werkt voor onze klanten.

Wil jij het verschil maken met slimme oplossingen voor jouw klanten? Is jouw succesverhaal een aaneenschakeling van topresultaten? Solliciteer nu op vacatures binnen onze sales organisatie.

De klant en jij

Sales draait om inleven en begrijpen wat de klant wil. Pas dan kan je de beste oplossing aanbieden. We leren onze klanten kennen en bouwen relaties met ze op. Zo kun je optimaal inspelen op hun wensen. Onze sales-talenten zijn de sleutel tot onze groei en kunnen het verschil maken.

Werk jij ook graag in een ambitieuze omgeving, waar je met passie het verschil maakt voor de business van je klanten? Wij bieden je de vrijheid om jezelf te ontwikkelen.

Passie voor groei

We zijn een Nederlands bedrijf met internationale tentakels. Bij ons kan je jouw carrière een boost geven.. Daarom dagen wij je uit elke dag beter te worden. Je maakt deel uit van een team dat draait om 'work hard' en 'play hard'.

Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel organiseren we internationale evenementen waar je spart met en leert van collega’s van over de hele wereld.

Ook ondersteunen we jouw ontwikkeling met ons uitgebreide inhouse opleidingsaanbod.

Marktleider in bedrijfssoftware

We zijn een innovatief bedrijf met een ondernemersmentaliteit die de technologie van de toekomst vertaalt naar hedendaagse oplossingen. Voor bijna 400.000 bedrijven.

Heb jij de ambitie om voor duizenden klanten te werken? We dagen je uit om grenzen te verleggen. Als je over de benodigde kennis en skills beschikt, staat niets je meer in de weg om de top te bereiken. Jij stuurt je eigen carrière.

Experience Level