Klanten voor het leven

Bij Exact zorgen we ervoor dat onze klanten een vliegende start maken met onze producten. Maar ook daarna houden we ze graag tevreden en betrokken. Dat is precies waar de Customer Engagement teams zich mee bezig houden. Help jij mensen graag op weg en voel jij haarfijn aan waar anderen behoefte aan hebben? Dan kunnen we jouw skills goed gebruiken.

Versterken, verbinden en verbeteren

Bij Engagement draait alles om het versterken van onze band met klanten. Of het nu gaat om persoonlijk of online contact, we zorgen dat onze klanten altijd een positieve ervaring hebben met Exact. We zoeken continu naar manieren om die ervaring te verbeteren, zodat onze klanten zich écht gewaardeerd voelen. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van ons onboarding programma, trainingen, webinars, en support content. Zo spelen we een cruciale rol in het verhogen van klanttevredenheid en het binden van klanten.

Engagement op elk niveau

De Engagement afdeling zet zich dagelijks in voor het succes van onze klanten. Om dat te bereiken, werken onze verschillende teams – Business Analysis, Digital Engagement, Personal Engagement en Product Learning & Enablement - nauw samen. Elk team bestaat uit specialisten die zich inzetten voor een optimale klantervaring. Of dat nu is via trainingswebinars, virtual classrooms, of e-learnings.

Het Business Analysis team maakt data analyses van onze klanten, houdt zich bezig met de klanttevredenheid en stelt op basis daarvan actiepunten op om deze verder te verhogen.

Dit team creëert alle servicegerelateerde digitale campagnes en richt zich op het verbeteren van de klantervaring.

Het Personal Engagement team neemt proactief contact op met klanten om ze te helpen bij het in gebruik nemen van Exact producten, zodat zij meer uit onze software kunnen halen. Daarnaast verzorgen zij trainingen en webinars om klanten te laten zien hoe ze onze software optimaal kunnen gebruiken.

Dit team maakt content om onze klanten te helpen om nog beter met onze software te werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hulpdocumenten, release notes, en infographics. Ook trainen zij intern de productkennis van Exacters en ondersteunen ze collega’s in hun persoonlijke groei.

Duurzame werkgever

Bij alles wat we doen, denken we groen. Dat zit ‘m in kleine dingen, zoals afval scheiden en verlichting voorzien van bewegingssensoren, maar ook het plaatsten van zonnepanelen op het dak van ons hoofdkantoor.

Vind jij het ook belangrijk om bewuste keuzes te maken en te helpen waar je kan? Bij ons mag je drie dagen per jaar vrijwilligerswerk doen. Individueel of in teamverband. Zo geven we samen jaarlijks 4200 dagen terug aan de samenleving. We noemen dit de Giving Back Days.

Onze manier van werken

We zijn niet alleen trots op ons mooie hoofdkantoor in Delft, Nederland; maar ook op onze vestigingen in Belgiê: Wemmel, Gent, Brugge en Louvain-La-Neuve. En wat denk je van de mix van werken vanuit huis en samenwerken op kantoor? Wij geloven namelijk in een gezonde balans tussen werk en privé en minder woon-werkverkeer en CO² uitstoot.

Zo ziet ons sollicitatieproces eruit

Kom jij ons versterken?

Specialism

Experience Level

BE Select your country