Jelle De Wilde
Business development manager

“Ik blijf verbaasd over de openheid binnen Exact”

Als business development manager brengt Jelle De Wilde Exact Online naar de scholen, zodat leerkrachten de tool kunnen gebruiken in hun lessen. “Ik werk enerzijds samen met de leerkrachten uit bijvoorbeeld boekhoud- of softwareopleidingen. Anderzijds heb ik ook contact met uitgeverijen, omdat we lesboeken publiceren waarin onder andere opdrachten staan die leerlingen kunnen uitvoeren met Exact Online.”

Ander publiek, andere aanpak

Met zijn focus op scholen heeft Jelle een heel ander doelpubliek dan de meeste van zijn collega’s bij Exact. “Ik werk inderdaad niet samen met accountants of boekhouders, maar met leerkrachten.” De grootste uitdaging in zijn job, volgens Jelle? “Het scholenlandschap leren kennen. We hebben in ons land verschillende talen, verschillende leerdoelstellingen in de gewesten en verschillende scholenkoepels: dat vraagt telkens om een andere aanpak.” Maar Jelle zou het niet anders willen, want die variatie is net wat hem voldoening geeft in zijn job. Ook een pluspunt: “In de scholen komen, houdt me jeugdig”, lacht hij. 

Open, vriendelijke cultuur

Jelle werkt al zeven jaar voor Exact. De open cultuur die er heerst, blijft hem nog elke dag verbazen. “Bij Exact is iedereen welkom en dat voel je ook. Het zou iets kunnen zijn dat gewoon gezegd wordt, maar in realiteit niet waar is. Bij Exact is het effectief waar. De vriendelijkheid van onze mensen, zowel naar klanten als naar elkaar toe, valt me dagelijks op.”

Nieuwe kansen omarmen

Jelle is nu business developer, maar heeft hiervoor ook andere functies gehad bij Exact, waaronder salesmedewerker. “Ik vind het tof om te weten dat ik kan doorgroeien naar een andere rol als ik er zin in heb. Bij Exact weet je: als je klaar bent voor een andere uitdaging, dan wordt er naar je geluisterd. Wanneer er zich dan een kans voordoet, heb je de mogelijkheid om ze te grijpen.” Voorlopig heeft Jelle nog genoeg uitdaging in zijn huidige functie, maar: “Ik ben altijd klaar om te omarmen wat er op mijn pad komt.”

BE Select your country