Snuffelstage

Student Internship Netherlands, Delft Netherlands

Ben jij een gedreven student, en ben jij voor je opleiding opzoek naar een ‘snuffelstage’ van minimaal vier weken? Bij Exact kun je je onderdompelen in een specifieke functie of afdeling en leer je hoe het eraan toe gaat op de werkvloer. 

Dit = de stage die jij ambieert

Je leert niet alleen hoe het eraan toe gaat op de werkvloer, maar bouw je ook meteen aan je professionele netwerk. Als het nodig is, kun je zelfs een kort onderzoekje uitvoeren. Daar helpen we je natuurlijk bij, want je wordt gedurende het hele traject intensief begeleid. Bij Exact zetten je de eerste stap naar een succesvolle carrière.

Dit = wat je meebrengt

Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Bovendien breng je mee:

  • Je volgt een opleiding van HBO niveau 
  • De stage is een verplicht onderdeel vanuit je opleiding
  • Je bent energiek en wilt niets liever dan de theorie van je opleiding in de praktijk toepassen en er het liefst nog een schepje bovenop doen
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Dit = wat je krijgt

Bij Exact werken we hard, maar daar staat natuurlijk ook iets tegenover. We work hard and play hard. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we superbelangrijk. Zo kun jij je na werktijd in het zweet werken in onze gratis eigen gym in ons kantoor in Delft of een rustmoment pakken aan de koffiebar. Verder kun je rekenen op: 

  • Een moderne en gezonde werkomgeving waar we met elkaar in hybride vorm samenwerken
  • Een omgeving waar je wordt uitgedaagd en jezelf kunt ontwikkelen
  • Een organisatie die internationaal opereert
  • Een stagevergoeding
  • Leuke collega’s die het belangrijk vinden dat je je op je plek voelt.

Over Exact

Exact ontwikkelt cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. De producten automatiseren bedrijfsprocessen: denk aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen en verder groeien. Inmiddels vertrouwen ruim 675.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op Exact's software.

Exact is in 1984 opgericht in Delft, waar het hoofdkantoor nog altijd gevestigd is. Dagelijks werken ruim 2.000 ambitieuze professionals aan innovatie. Verantwoord ondernemen, met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving staat daarbij centraal. Meer informatie: www.exact.nl.

EN Select your country