Sales Executive New Business

(Sr.) Professional Job Netherlands, Delft Sales

Met onze sales organisatie zijn we best in class en streven we met een ambitieus team van sales toppers iedere dag naar beter. Met ons uitgebreide productportfolio bieden we een rijke (internationale) ERP oplossing waardoor we een onderscheidende propositie in de markt hebben. Ben jij dé enthousiaste en professionele gesprekspartner die zelfstandig prospects weet om te zetten naar een langdurige klantrelatie? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Sales Executive New Business!

Dit = de baan die jij ambieert 

“Work hard, play hard”, dat is het motto binnen sales. We werken met het hele team hard om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en de commerciële doelstellingen te overtreffen. Tussendoor spelen we graag een potje tafeltennis, drinken we een heerlijk kopje koffie bij de koffiebar en hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van onze eigen gym. 

Als Sales Executive New Business ligt je focus op het converteren van prospects, mede gecreëerd door onze sterke marketingafdeling, naar nieuwe klanten voor Exact. Dit zijn voornamelijk middelgrote bedrijven (100 – 500 FTE) die internationaal zakendoen. Zij hebben behoefte aan een geïntegreerde cloud oplossing waarin men centraal samenwerkt. Als strategisch gesprekspartner weet je de juiste vragen te stellen om erachter te komen op welke manier je de prospect kunt helpen. Doordat je de behoeftes van de prospect weet te doorgronden kun je met de proposities van Exact een duidelijke meerwaarde bieden.

Dit = jouw team 

Werken in het New Business Sales team, betekent ook werken bij de marktleider in bedrijfssoftware! Onze salescollega's zijn ondernemend met een nuchtere mentaliteit. Ze verplaatsen zich in de prospect en begrijpen de wensen en behoeften. Daardoor bieden ze de beste oplossingen. Het leren kennen van de prospect en het converteren naar een betrouwbare relatie zit in onze cultuur. Als Sales Executive New Business ben je samen met je team een belangrijke aanjager van de sterke groei die Exact doormaakt. 

Dit = wat jouw toekomstige collega zegt 

“Het leukste aan deze rol is om bedrijven te helpen met hun uitdagingen en hen uiteindelijk een oplossing aan te dragen die zorgt voor een duidelijke meerwaarde. Exact is daarbij een toonaangevende organisatie waardoor je al snel met 1-0 voor staat! Ontwikkeling, plezier en de competitie aan gaan als individu en in teamverband zijn waarden die ik binnen de organisatie en in mijn rol tot uiting kan laten komen.” 

Dit = wat je meebrengt 

Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Voor de functie Sales Executive New Business is het wel handig als je graag het land door reist om prospects te bezoeken. En meer beschik je over sterke presentatie en demonstratie skills om je verhaal ook digitaal goed over te kunnen brengen. Bovendien breng je mee: 

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een economische of commerciële richting; 
 • minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare sales functie, waar je top performer was; 
 • kennis van of ervaring met de bedrijfssoftware markt is een pré; 
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Dit = wat je krijgt 

Bij Exact werken we hard. En daar staat wel iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Zo kun je je in het zweet werken in onze eigen gym, of een rustmoment pakken aan de koffiebar. En uiteraard is dat niet alles. Als Sales Executive New Business kun je, op basis van 40 uur per week, ook rekenen op:  

 • een bruto maandsalaris passend bij je kennis en werkervaring; 
 • een maandelijks uitgekeerde bonus in de vorm van een Persoonlijk Target Inkomen van minimaal 50% van het vaste salaris; 
 • vakantietoeslag van 8% en een dertiende maand; 
 • leaseauto, laptop en mobiele telefoon; 
 • 27 vakantiedagen en 3 Giving back days, deze dagen kan jij in overleg besteden aan een goed doel naar eigen keuze; 
 • diverse trainingen om je sales skills nog verder te ontwikkelen; 
 • ruimte om carrière te maken binnen onze salesorganisatie. 

Dit = onze sollicitatieprocedure 

zien we voldoende raakvlakken? Dan volgt er eerst een telefonische intake met de recruiter. De tweede stap is een gesprek met de hiring manager en tot slot een gesprek met collega’s. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

Over Exact

Exact ontwikkelt cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. De producten automatiseren bedrijfsprocessen: denk aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen en verder groeien. Inmiddels vertrouwen ruim 675.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op Exact's software.

Exact is in 1984 opgericht in Delft, waar het hoofdkantoor nog altijd gevestigd is. Dagelijks werken ruim 2.000 ambitieuze professionals aan innovatie. Verantwoord ondernemen, met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving staat daarbij centraal. Meer informatie: www.exact.nl.

.

EN Select your country