Sales Executive (HiPo)

Professional Job Netherlands, Delft Sales Netherlands

Werken in het HiPo (High Potential) sales team Accountancy, betekent ook werken bij de marktleider in bedrijfssoftware! Met onze Accountancy sales organisatie zijn we best in class en streven we met een ambitieus team van sales toppers iedere dag naar beter. Met ons uitgebreide productportfolio bieden we een one-stop-shop voor accountants, waardoor we een winnende formule hebben. Ben jij dé enthousiaste gesprekspartner die zelfstandig nieuwe opportunities weet te creëren en deze omzet naar een langdurige relatie? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Sales Executive!

Dit = de baan die jij ambieert

“Work hard, play hard” Dat is het motto binnen sales. Wil jij iedere accountant overtuigen van de voordelen van een geïntegreerde cloud oplossing? Ons team is ervan overtuigd dat samenwerken in de cloud van fundamenteel belang is voor de accountant van vandaag en morgen. En als we de klant dan goed geholpen hebben, mag er natuurlijk ook gefeest worden!

De accountant neemt een cruciale rol in binnen onze propositie. Als Sales Executive Accountancy ligt je focus op het proactief creëren van nieuwe sales opportunities binnen een bestaande klantenbase van accountants- en administratiekantoren. Als strategisch gesprekspartner weet je de juiste vragen te stellen om erachter te komen op welke manier je jouw klant kunt helpen en overtuigt de klant ons product actief te gebruiken en te adviseren. Doordat je de behoeftes van de klant weet te doorgronden kun je met de Accountancy suite van Exact een oplossing bieden voor alle problemen. 

Dit = jouw team

Onze salescollega's zijn ondernemend met een nuchtere mentaliteit. Ze verplaatsen zich in de klant en begrijpen de klantwens. Daardoor bieden ze de beste oplossingen. Het leren kennen van de klanten en het opbouwen van een betrouwbare relatie zit in onze cultuur. Als Sales Executive ben je samen met je team een belangrijke aanjager van de sterke groei die Exact doormaakt.

Dit = wat jouw toekomstige collega zegt

“Als Sales Executive Accountancy ben jij strategisch gesprekspartner voor de accountant en stel je hem in staat om duurzame groei, efficiency en kwaliteitsverhogingen te realiseren door het gebruik van onze state-of-the-art software. Jouw rol is hierin van groot belang. Door goed naar de klant te luisteren, een gezamenlijke visie te definiëren en een ambitieus plan neer te leggen, werk je toe naar een strategisch partnership.” – Maurice Verstraten – Sales Manager Accountancy.

Dit = wat je meebrengt

Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Voor de functie Sales Executive is het wel handig als je graag het land door reist om prospects te bezoeken. En je beschikt over sterke presentatie en demonstratie skills om je verhaal ook digitaal goed over te kunnen brengen. Bovendien breng je mee:

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een economische of commerciële richting;
 • minstens 3 jaar ervaring in een vergelijkbare sales functie, waar je top performer was;
 • kennis of ervaring in het accountancy of boekhouddomein is een pré;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit = wat je krijgt

Bij Exact werken we hard. En daar staat wel iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Zo kun je je in het zweet werken in onze eigen gym. Of een rustmoment pakken aan de koffiebar. En uiteraard is dat niet alles. Als Sales Executive kun je, op basis van 40 uur per week, ook rekenen op: 

 • een bruto maandsalaris passend bij je kennis en werkervaring;
 • een bonus in de vorm van een Persoonlijk Target Inkomen van minimaal 50% boven op het maandsalaris;
 • vakantietoeslag van 8% en een dertiende maand;
 • leaseauto, laptop en mobiele telefoon;
 • 27 vakantiedagen en 3 Giving back days, dagen die je kunt besteden aan vrijwilligerswerk;
 • vrijheid om te bepalen wanneer, hoe en waar je werkt;
 • diverse trainingen om je sales skills nog verder te ontwikkelen;
 • ruimte om carrière te maken binnen onze salesorganisatie.

Dit = onze sollicitatieprocedure

zien we voldoende raakvlakken? Dan volgt er eerst een telefonische intake met de recruiter. De tweede stap is een gesprek met de hiring manager en tot slot een gesprek met collega’s. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Exact

Exact ontwikkelt cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. De producten automatiseren bedrijfsprocessen: denk aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen en verder groeien. Inmiddels vertrouwen ruim 675.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op Exact's software.

Exact is in 1984 opgericht in Delft, waar het hoofdkantoor nog altijd gevestigd is. Dagelijks werken ruim 2.000 ambitieuze professionals aan innovatie. Verantwoord ondernemen, met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving staat daarbij centraal. Meer informatie: www.exact.nl.

EN Select your country