Junior Accountmanager Accountancy

(Sr.) Professional Job Netherlands, Delft Sales Netherlands

Werken bij de marktleider in bedrijfssoftware als Junior Accountmanager in team Accountancy! Onze Accountancy sales organisatie is best in class en streeft met een ambitieus team van sales toppers elke dag naar beter. Het aantrekkelijke productportfolio van Exact Online biedt een one-stop-shop voor accountants, een winnende formule in de accountancy wereld. Ben jij dé enthousiaste gesprekspartner die zelfstandig nieuwe kansen weet te creëren en deze omzet naar een langdurige relatie? Dan ben jij onze nieuwe Inside Sales collega!

Dit = de baan die jij ambieert

“Work hard, play hard” dat is het motto binnen sales. Wil jij iedere accountant overtuigen van de voordelen van een geïntegreerde cloud oplossing? Je bent als Junior Accountmanager Accountancy het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten binnen het MKB en je adviseert ze telefonisch of via online demo’s over de mogelijkheden van Exact Online. Je bent verantwoordelijk voor:

 • het leggen van het eerste (telefonische) contact naar aanleiding van leads;
 • het uitvragen van de klantbehoefte en het bieden van een passende oplossing;
 • het closen van deals: jij weet de klant te overtuigen van de toegevoegde waarde van Exact;
 • het behalen van teamtargets, samen met je collega’s uiteraard!

De accountant neemt een cruciale rol in binnen onze propositie. Als Junior Accountmanager Accountancy ligt je focus op het proactief creëren van nieuwe sales opportunity’s binnen een bestaande klantenbase van accountants- en administratiekantoren. Als strategisch gesprekspartner weet je de juiste vragen te stellen om erachter te komen op welke manier je jouw klant kunt helpen en overtuigt de klant ons product actief te gebruiken en te adviseren. Doordat je de behoeftes van de klant weet te doorgronden kun je met de Accountancy suite van Exact een oplossing bieden voor alle problemen.

Dit = jouw team

Je bent onderdeel van een hecht salesteam van 5 tot 8 binnendienst medewerkers. Alle collega’s zijn ondernemend, energiek en ze gaan altijd voor het maximale resultaat. Het leren kennen van de klanten en het opbouwen van een betrouwbare relatie zit in onze cultuur. De afdeling staat bekend om de competitieve en collegiale sfeer en om de ruimte die geboden wordt om door te groeien. De functie Junior Accountmanager Accountancy is nog maar het begin van jouw carrière bij Exact. Veel collega’s zijn je al voorgegaan en ook jij krijgt de ruimte om je eigen weg te kiezen.

We denken dat daden meer zeggen dan woorden en streven continu naar innovatie; zowel technisch als persoonlijk.

Dit = wat je meebrengt
Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Je beschikt over sterke presentatie en demonstratie skills om je verhaal digitaal goed over te kunnen brengen. Bovendien breng je mee:
 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een economische of commerciële richting;
 • kennis of ervaring in het accountancy of boekhouddomein is een pré;
 • ervaring in een commerciële functie is mooi meegenomen maar geen must;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit = wat je krijgt

Bij Exact werken we hard. En daar staat wel iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Zo kun je je in het zweet werken in onze eigen gym. Of een rustmoment pakken aan de koffiebar. En uiteraard is dat niet alles. Als Inside Sales Medewerker kun je, op basis van 40 uur per week, ook rekenen op:

 • minimaal € 2.450 bruto maandsalaris (op basis van kennis en ervaring). 
 • een bonus in de vorm van een Persoonlijk Target Inkomen van 20% per maand boven op je salaris;
 • een dertiende maand, reiskosten-/thuiswerkvergoeding en 8% vakantietoeslag;
 • 27 vakantiedagen en 3 Giving back days, deze dagen kan jij in overleg besteden aan een goed doel naar eigen keuze.
 • mogelijkheid om hybride te werken.
 • diverse trainingen om je sales skills nog verder te ontwikkelen;
 • ruimte om carrière te maken binnen onze salesorganisatie.

Dit = onze sollicitatieprocedure

Zien we voldoende raakvlakken? Dan volgt er eerst een telefonische intake met de recruiter. De tweede stap is een gesprek met de hiring manager en tot slot een gesprek met collega’s. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Over Exact 

Exact ontwikkelt cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. De producten automatiseren bedrijfsprocessen: denk aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen en verder groeien. Inmiddels vertrouwen ruim 675.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op Exact's software. 

Exact is in 1984 opgericht in Delft, waar het hoofdkantoor nog altijd gevestigd is. Dagelijks werken ruim 2.000 ambitieuze professionals aan innovatie. Verantwoord ondernemen, met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving staat daarbij centraal. Meer informatie: www.exact.nl.

EN Select your country