Business Development Representative Telemarketing

Starters Job Delft Sales Netherlands

Als Business Development Representative (Telemarketing) hou je ervan om relaties op te bouwen met potentiële nieuwe klanten en haal je energie uit het spotten van commerciële mogelijkheden. Bij Exact denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden. En waar je carrière eindigt? Dat heb je zelf in de hand. De doorgroeimogelijkheden zijn ongekend, 1.850 ondernemende collega's gingen je al voor. Doe je mee?

Dit = de baan die jij ambieert

 • Als New Business Developer vorm je de brug tussen marketing en sales. Je leert de markt kennen en vanuit onze geavanceerde databank bouw je nieuwe relaties op met potentiële klanten. Je creëert, beheert en onderhoudt d.m.v. slimme, strategische en constructieve (outbound) activiteiten je eigen pipeline met als doel ‘’gekwalificeerde’’ New Business Opportunity’s te scoren en over te dragen aan de Sales afdeling. En dat is nog niet alles. Op jou kunnen we bouwen zodra je als Business Development Representative (Telemarketing):  De eerste calls naar prospects gebruikt om meer te weten te komen over de bedrijfsvoering & pijnpunten, koopintentie en interesses; 
 • Proactief op zoek gaat naar commerciële opportuniteiten door potentiële klanten te contacteren via prospecting calls en e-mails;
 • De Lead-pipeline beheert en deze door-ontwikkelt naar een Sales-pipeline;
 • Verschillende marketingcampagnes opvolgt d.m.v. outbound benadering om zo voor onze Sales afdeling afspraken te maken met prospects die ‘’Ready to talk to Sales’’ (gekwalificeerd) zijn;
 • Verschillende tactieken ontwikkelt en gebruikt om wekelijks het gestelde target van aantal New Business Opportunities over te dragen aan Sales. 

Dit = jouw team

Jij sluit je aan bij de 6 collega's van het New Business Telemarketing Team wat onderdeel is van de Sales Organisatie. Het New Business Telemarketing Team staat bekend om hun scherpzinnigheid, zijn communicatief sterk en commercieel ingesteld. Het is een jonge afdeling waarin er nauw onderling contact is, waar men elkaar helpt en uitdaagt om het maximale resultaat te behalen. Hulp vragen als het moet en hulp aanbieden als het kan zit in het DNA. We kennen weinig vooraf uitgestippelde paden, waardoor je veel ruimte krijgt om je eigen weg te kiezen

Dit = wat jouw toekomstige collega zegt

Wat ik mooi vind aan mijn job is dat ik niet alleen ons eigen bedrijf goed leer kennen, maar ook inzicht krijgt in hoe andere bedrijven (de potentiële klanten die ik dagelijks spreek) te werk gaan. Hoe zij zijn georganiseerd en hoe zij de bedrijfsprocessen nu hebben ingericht en waar ze tegen aanlopen. Ook werkt de passie en gedrevenheid bij iedereen binnen Exact aanstekelijk” - Denis Khakimov – Business Development Representative (Telemarketing).

Dit = wat je meebrengt

Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Voor de rol van Business Development Representative (Telemarketing) is het wel handig als je over een dosis enthousiasme beschikt en heel proactief en volhardend bent. Bovendien breng je mee:

 • Het talent om boeiende gesprekken te voeren waarin je zowel waardevolle informatie achterhaalt als de prospect enthousiasmeert om verder met Exact in gesprek te gaan;
 • Je vind het leuk om in gesprek te zijn met ondernemers dan wel andere beslissingsbevoegde om te praten over hun business en hoe de oplossingen van Exact daarbij kunnen helpen;
 • Pro actief en zeer goed georganiseerd;
 • Het werken met targets werkt voor jou motiverend;
 • Je bent minimaal 0.6 fte beschikbaar;
 • Als persoon ben je enthousiast en erg georganiseerd. Je bent een echte ‘’gespreks-starter’’, gaat proactief aan de slag en hebt een winnaarsmentaliteit.

Dit = wat je krijgt

Bij Exact werken we hard. En daar staat wel iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Zo kun je je in het zweet werken in onze eigen gym. Of een rustmoment pakken aan de koffiebar. Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten. En uiteraard is dat niet alles. Als Business Development Representative (Telemarketing) kun je, op basis van minimaal 24 uur per week, ook rekenen op een: 

 • Bruto maandsalaris passend bij je kennis en werkervaring;
 • Gedreven en ambitieuze collega’s met oog voor elkaar;
 • Laptop;
 • Arbeidsovereenkomst van een jaar met uitzicht op een contract voor Onbepaalde tijd 
 • Bonus in de vorm van een Persoonlijk Target Inkomen (PTI 20% van basissalaris);  
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Vakantietoeslag van 8%;
 • Dertiende maand;
 • Thuiswerk/ reiskostenvergoeding;
 • Ruimte om (deels) vanuit huis te werken.

Dit = onze sollicitatieprocedure

 • zien we voldoende raakvlakken? Dan volgt er eerst een telefonische intake met de recruiter. 
 • de tweede stap is een gesprek met de hiring manager en tot slot een inhoudelijk gesprek met beiden.
 • een Rollenspel is onderdeel van de selectieprocedure.

Heb je eerst nog vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Lynn Ronde, Talent Acquisition Specialist, beantwoordt ze met plezier via lynn.ronde@exact.com of via +31 610 47 60 37.

Dit = Exact

We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen. Daar maken meer dan 500.000 ondernemers en accountants dagelijks dankbaar gebruik van.

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij Exact staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven mannen en vrouwen gelijke kansen en beloningen.

EN Select your country