Inside Sales Professional België

(Sr.) Professional Job Belgium, Wemmel Sales Belgium

De drive van ons team young professionals werkt aanstekelijk en waar onze targets worden gehaald, wordt dit samen uitgebreid gevierd! Samen met het team informeer je ‘smoking hot leads’ over de mogelijkheden van Exact Online. Bij Exact denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden. En waar je carrière eindigt? Dat heb je zelf in de hand. De doorgroeimogelijkheden zijn ongekend. 2.050 ondernemende collega's gingen je al voor. Doe je mee?  

Dit = de baan die jij ambieert 

Exact Online focust zich op de optimalisering van bedrijfsprocessen. We adviseren nieuwe en bestaande klanten per telefoon en via online demo’s over de toegevoegde waarde van ons product. 

En dat is nog niet alles. Op jou kunnen we bouwen zodra je als Inside Sales: 

 • Zoveel mogelijk leads weet te closen en hiermee je persoonlijke en de team targets te halen. 
 • Mee kan denken met een klant of prospect om ze van goed advies te voorzien. 
 • Een goede dosis droge humor en zelfspot hebt. 

Dit = jouw team 

Jij sluit je aan bij de 4 collega's van de Inside Sales afdeling van het team sales. Zij staan bekend om hun resultaten en hun goede samenwerking. Hulp vragen als het moet en hulp aanbieden als het kan zit in hun DNA. We kennen weinig vooraf uitgestippelde paden, waardoor je veel ruimte krijgt om je eigen weg te kiezen. 

Onze salescollega's zijn ondernemend met een nuchtere mentaliteit. Ze verplaatsen zich in de klant en begrijpen de klantwens. Daardoor bieden ze de beste oplossingen. Het leren kennen van de klanten en het opbouwen van een betrouwbare relatie zit in onze cultuur. 

Dit = wat jouw toekomstige collega zegt 

“Teamwork gecombineerd met een gezonde salesmentaliteit zijn cruciaal in deze functie.  

Het proactief opvolgen van dossiers en het binnenhalen van targets horen er uiteraard ook bij. Het ‘calling is selling’ principe mag je zeker niet afschrikken, maar ook andere communicatievormen vervolledigen je werkdag. Net dat extraatje meer betekenen wordt geapprecieerd in de vorm van de vele en onvergetelijke personeelsfeestjes die vaak doorgaan in Nederland maar ook teamuitjes in België.  

De work-life balans binnen Exact wordt vertaald in thuiswerkmogelijkheden. Last but not least, beschikken over een voorkennis van boekhouden is handig maar dankzij de expertise van collega’s en trainingen is het geen must, en leer je het al doende.” Tamara Gyselinck, Inside Sales BE  

Dit = wat je mee brengt

Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Voor de functie Inside Sales Professional is het wel handig als je over een dosis vastberadenheid beschikt. En liefst ook creatief bent. Bovendien breng je mee: 

 • Bachelor werk- en denkniveau
 • Een eerste werkervaring in een commerciële functie. 
 • Gestructureerd & targetgericht werkethiek.  
 • Overtuigingskracht en doorzettingsvermogen.  
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift. Kennis van het Frans is een plus. 

Dit = wat je krijgt

Bij Exact werken we slim en hard. En daar staat wel iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten. Je komt terecht in een sterk groeiende organisatie waar je de ruimte krijgt om initiatief te nemen en om te groeien. En uiteraard is dat niet alles. Als Inside Sales Professional kun je, op basis van 38 uur per week, ook rekenen op: 

 • De beste training en coaching om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. 
 • Gedreven en ambitieuze collega’s met oog voor elkaar. 
 • Een brutomaandsalaris passend bij je kennis en werkervaring. 
 • Bonus in de vorm van een Persoonlijk Target Inkomen (PTI). 
 • Een groeps- en hospitalisatieverzekering. 
 • 4 extralegale vakantiedagen en daarnaast ook loyaliteitsdagen, bij Exact bouw je per jaar één loyaliteitsdag op (dat wil zeggen dat je per volledig jaar in dienst één extra dag verlof ontvangt met een max van 5 extra dagen) 
 • 3 Giving back days, deze dagen kan jij in overleg besteden aan een goed doel naar eigen keuze; 
 • Maaltijdcheques van 8 EUR en ecocheques. 
 • Een goede pensioenopbouw. 
 • Standplaats Wemmel met mogelijkheid tot home office 
 • Homeworking te bespreken met manager ( tot 3x week)  

Over Exact 

Exact ontwikkelt cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. De producten automatiseren bedrijfsprocessen: denk aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen en verder groeien. Inmiddels vertrouwen ruim 675.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op Exact's software. 

Exact is in 1984 opgericht in Delft, waar het hoofdkantoor nog altijd gevestigd is. Dagelijks werken ruim 2.000 ambitieuze professionals aan innovatie. Verantwoord ondernemen, met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving staat daarbij centraal. Meer informatie: www.exact.nl.


EN Select your country