Senior Delivery Engineer

(Sr.) Professional Job Netherlands, Utrecht Technology Netherlands

Exact Cloud Services is op zoek naar een Senior Delivery Engineer. Voor deze rol zoeken we iemand met brede IT kennis. Kennis van Exact en/of aanverwante producten is een pré. Bij Cloud Delivery werken we met een team van 10 enthousiaste en betrokken collega’s dagelijks aan diverse klant- en interne projecten, binnen onze business unit van zo’n 60 collega’s.


Dit = de baan die je ambieert

Als Senior Delivery Engineer ben jij samen met jouw collega’s van de afdeling Cloud Delivery verantwoordelijk voor het onboarden, uitbreiden en updaten van klantomgevingen. Dit doen we voor onze directe klanten en klanten via onze partners. Waar het helpt, schakelen we met onze collega's en met externe consultants om zo complexe Cloudomgevingen in te richten. Samen met je collega's van PMO geef je invulling aan je dagelijkse agenda en je gebruikt je kennis, expertise en kritische blik om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Om geen vierkante ogen te krijgen, lunchen we regelmatig met de hele unit, spelen we een potje pool op onze eigen tafel en drinken we na werktijd gezellig een biertje aan onze bar.

Dit = wat je meebrengt

 • Ervaring met het werken in en deployen van Citrix-omgevingen;
 • Begeleiden van externe klanten bij (complexe) cloudimplementaties en migraties;
 • MS SQL Server, Reporting Services en Windows Server 2019 hebben geen geheimen meer voor jou;
 • Kennis van en ervaring met (tools als) Exact, ControlUp, Ivanti, VMware en Citrix MCS, Powershell is een pré;
 • Basiskennis (of gevorderde) van Azure is ook welkom;
 • Nieuwe of onbekende producten/koppelingen ga je niet uit de weg.

Dit = wat je krijgt

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk aan vakinhoudelijke training of ontwikkeling van je soft skills), het uitwerken van creatieve ideeën en het behalen van (Microsoft) certificeringen;
 • Een informele sfeer, flexibele werktijden en een goede balans tussen thuiswerken en op kantoor (ongeveer 50/50); 
 • Goede arbeidsvoorwaarden.

Dit = waarom je niet langer moet wachten

Als iets goed voelt = uitstellen onnodig. Stuur ons een bericht als jij bij ons past, we horen graag van je.

Dit = onze sollicitatieprocedure

 • Zien we voldoende raakvlakken? Dan volgt er eerst een telefonische intake met de Talent Acquisition Business Partner. 
 • De tweede stap is een gesprek met de manager en het team;
 • Een assignment is de laatste stap in de selectieprocedure;
 • De selectieprocedure duurt gemiddeld 2 weken. 

Over Exact

Exact ontwikkelt cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. De producten automatiseren bedrijfsprocessen: denk aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen en verder groeien. Inmiddels vertrouwen ruim 675.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op Exact's software.

Exact is in 1984 opgericht in Delft, waar het hoofdkantoor nog altijd gevestigd is. Dagelijks werken ruim 2.000 ambitieuze professionals aan innovatie. Verantwoord ondernemen, met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving staat daarbij centraal. Meer informatie: www.exact.nl.

.

EN Select your country