Customer Support Professional - België

Starters Job Wemmel Customer Support Belgium

Op onze supportafdeling specialiseer jij je in de softwareproducten van Exact. Je legt de basis voor een leven lang groeien met Exact. Samen kijken we waar jouw talenten en ambities liggen. 

Wat ga je doen?

Waarom een fantastische klantenservice belangrijk is voor Exact? Customer support is het hart van ons bedrijf. Dankzij jou weten we waar we onze klanten nóg beter mee kunnen helpen. Je beantwoordt mail-, chat- en telefoongesprekken en lost uiteenlopende vraagstukken op. Hoe je dat hebt gedaan schrijf je meteen op, zodat wij onze producten en processen kunnen verbeteren. Je adviseert klanten over de nieuwe innovatieve softwareoplossingen die we samen hebben uitgevonden. Met vragen kun je terecht bij 250 gezellige collega’s. 

Goed voor nu én later

Na een uitgebreide onboarding leer je tijdens je eerste jaar alles over customer support. Waar ben jij goed in? 

Daarna zet je je volgende stap: duik in een specialisatie, coach nieuwe supportmedewerkers of doe mee aan diverse projecten waarbij jij de expert bent in customer support. 

Het klantenserviceteam 

“Mijn collega’s zijn vrolijk, behulpzaam, talentvol, druk en altijd gezellig,” Marjolein, medewerker support. Welkom in ons team! Meer weten over hoe het is om te werken op de supportafdeling van Exact? Luister naar deze podcast!

Dit = wat je meebrengt

Het belangrijkste is dat je goed kunt luisteren en dat je het leuk vindt om met klanten in gesprek te gaan. Daarnaast;

 • Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. Naast een zeer goede beheersing van Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk, heb je bij voorkeur een goede kennis Frans en Engels. Duits is een pré
 • Kan je omgaan met werkdruk. 
 • Je hebt een afgeronde Hogeschool bij voorkeur in de richting van financeel, bedrijfskundig of IT (of bewezen werk- en denkniveau).

Dit = wat je krijgt

De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten. Je komt terecht in een sterk groeiende organisatie waar je de ruimte krijgt om initiatief te nemen en om te groeien. En uiteraard is dat niet alles. Als Customer Support Professional kun je, op basis van 38 uur per week, ook rekenen op: 

 • Een brutomaandsalaris passend bij je kennis en werkervaring.
 • Een groeps- en hospitalisatieverzekering.
 • 4 extralegale vakantiedagen en daarnaast ook ancienniteitsdagen, bij Exact bouw je per jaar één ancienniteitsdag op (dat wil zeggen dat je per volledig jaar in dienst één extra dag verlof ontvangt met een max van 5 extra dagen).
 • 3 CSR dagen, deze dagen kan jij in overleg besteden aan een goed doel naar eigen keuze.
 • Maaltijdcheques van 8 EUR en ecocheques.
 • Een goede pensioenopbouw. 
 • De beste training en coaching om je op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen. 
 • Gedreven en ambitieuze collega’s met oog voor elkaar en passie voor techniek.

Dit = Exact

We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen. Daar maken meer dan 500.000 ondernemers en accountants dagelijks dankbaar gebruik van.

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij Exact staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven mannen en vrouwen gelijke kansen en beloningen.

We nodigen je uit voor een intakegesprek via Teams. Gaat het goed? Dan kom je voor het tweede gesprek langs op de afdeling. Kan je meteen met eigen ogen zien wat wij doen. Leer hier meer over de sollicitatieprocedure.

Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Arthur Fransen, Senior Talent Acquisition Business Partner, beantwoordt ze graag via arthur.fransen@exact.com of +31 15 7115000 . Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. 

EN Select your country