Internship Event Management

Student Internship Netherlands, Delft Marketing Netherlands

Impactvolle events organiseren voor onze klanten, partners en medewerkers. Daar kom jij als gepassioneerde student graag je bed voor uit. Bij Exact denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden. Ben jij een echte spin in het web met goede organisatie skills? Ben jij op zoek naar een meewerkstage vanaf de periode september 2024? Klik dan snel verder en solliciteer direct! 

 

Dit = de stage die jij ambieert 

Het Exact Events team organiseert elke dag de meest uiteenlopende events, zoals diners, beursdeelnames, (online) klantendagen, webinars en interne evenementen. Tijdens deze meewerkstage word je betrokken bij de verschillende evenementen die het Exact Events Team organiseert. Alle facetten komen aan bod, zoals het opzetten van een campagne, afstemmen met locaties & leveranciers en het maken van een begroting & planning. Waar mogelijk krijg je eigen evenementen onder je hoede. 

Dit = de afdeling

De marketingafdeling van Exact bestaat uit zo’n 70 mensen. We hebben specialisten in alle denkbare disciplines in huis; van social tot online marketing en van data tot design. Samen vormen ze een jong, gedreven en dynamisch team dat agile werkt, veel trainingsdagen heeft en daarmee behoort tot de beste B2B marketingafdelingen van Nederland.  

Jij sluit je aan bij de 6 collega's van de het events team binnen de marketingorganisatie. Zij staan bekend om hun professionele kijk op events en hun goede samenwerking. Hulp vragen als het moet en hulp aanbieden als het kan, dát zit in hun DNA. We kennen weinig vooraf uitgestippelde paden, waardoor je veel ruimte krijgt om je eigen weg te kiezen. 

Dit = wat jouw toekomstige collega zegt “We zijn allemaal anders, maar we hebben 1 ding gemeen: We organiseren met veel passie & plezier evenementen. Bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen en een lach op het gezicht van de bezoeker, dat is waar we het voor doen!’’ - Ellis Nieuwlaat, Teamlead events team

Dit = wat je meebrengt 

 • Je bent energiek en wilt niets liever dan de theorie van je opleiding in de praktijk toepassen en er het liefst nog een schepje bovenop doen; 
 • Je volgt een relevante opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld Communicatie, Media & Entertainment management of Vrijetijdsmanagement. 
 • Je kunt snel schakelen als de situatie daar om vraagt; 
 • Je bent derdejaars en voor minimaal 32u beschikbaar; 
 • Je beheerst de MS Office producten (Word, Excel, PowerPoint en Outlook); 
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden: je bent ondernemend, betrokken, zelfstandig, leergierig en je werkt georganiseerd en gestructureerd; 
 • Je hebt een goede ‘drive’ en je bent creatief; 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Dit = wat je krijgt 

 • Veel ruimte om te ontwikkelen en om eigen ideeën in te brengen; 
 • De kans om hele vette (online) events te organiseren; 
 • Een internationale werkomgeving; 
 • Een eigen bar en fitnessruimte; 
 • Een stagevergoeding; 
 • Leuke collega’s die het belangrijk vinden dat je je op je plek voelt. 

Dit = waarom je niet langer moet wachten 

Als iets goed voelt = uitstellen onnodig. Laat ons dus weten waarom jij de student bent die we zoeken.  

Dit = onze sollicitatieprocedure 

Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek met de hiring manager. Een tweede gesprek kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Heb je eerst nog vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure? Anouk Putting, Talent Acquisition Coordinator beantwoordt ze met plezier via anouk.puttig@exact.com of bel 0652763319. Ook via WhatsApp. 

Over Exact 

Exact ontwikkelt cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. De producten automatiseren bedrijfsprocessen: denk aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen en verder groeien. Inmiddels vertrouwen ruim 675.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op Exact's software. 

Exact is in 1984 opgericht in Delft, waar het hoofdkantoor nog altijd gevestigd is. Dagelijks werken ruim 2.000 ambitieuze professionals aan innovatie. Verantwoord ondernemen, met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving staat daarbij centraal. Meer informatie: www.exact.nl.

EN Select your country