Notificatie functie uitschakelen

In de blogpost Altijd op de hoogte van de verzoekstatus is uitgelegd hoe u kunt werken met de notificatie functie. Vanaf product update 249 zijn hier wijzigingen in aangebracht en het is nu mogelijk om u ook weer uit te schrijven voor de functie.

Het volgende is nu van toepassing:


  • Het pictogram in het verzoek is gewijzigd. In plaats van het lampje ziet u nu het 

    pictogram in een verzoek staan.

  • Nadat u hierop heeft geklikt is er ook de mogelijkheid om u uit te schrijven voor het verzoek. In onderstaande afbeelding is dit weergegeven.

  • De sneltoets combinatie voor het inschrijven en uitschrijven is hetzelfde. Door bijvoorbeeld de combinatie Alt Z in de Internet Explorer te gebruiken, kan de gebruiker zich inschrijven. Door het verzoek te openen en vervolgens weer de combinatie Alt Z te gebruiken kan de gebruiker zich uitschrijven.


 

 

Picture credits

Deel dit artikel

Reageer op dit artikel