Portal-toegang aanvragen

Vraag toegang aan voor de Exact Support Portal

Let op!!!

Wanneer je een Exact Online abonnement hebt is het niet nodig om een aanvraag te doen voor de support portal, aangezien deze al standaard is toegevoegd aan de Exact Online omgeving.

De hoofdcontactpersoon* binnen jouw organisatie kan toegang verlenen via deze stappen:

Hoe geef ik mijn collega’s inloggegevens?

Als hoofdcontactpersoon beheer jij wie er toegang heeft tot de Support Portal. Met onderstaande stappen kun je collega’s toegang geven:

1. Log in met je eigen inloggegevens op de Support Portal.
  2. Ga naar het tabblad 'Mijn Bedrijf’.
  3. Scroll naar beneden naar ‘Contactpersonen’.
  4. Klik op ‘Nieuw’ om een nieuw contactpersoon toe te voegen, of klik op een bestaand contactpersoon.
  5. Vul hier de nieuwe gegevens in van de contactpersoon, of vul bestaande gegevens aan.
  6. Vink bij ‘Portal-gegevens’ ‘Toegang tot de Portal’ aan om toegang te geven. Klik op ‘Opslaan’.
  7. Je collega ontvangt een automatische e-mail met daarin zijn inloggegevens.

Hoe wijzig ik de hoofdcontactpersoon?

Ben jij niet de juiste hoofdcontactpersoon, dan ken je deze rol toe aan één van jouw collega’s door de volgende stappen te volgen:

1. Log in met je eigen inloggegevens op de Support Portal.
  2. Ga naar het tabblad 'Mijn Bedrijf’.
  3. Scroll naar beneden, aan de rechter kant vind je ‘Relatiebeheer’.
  4. Klik op ‘Bewerk jouw account’.
  5. Klik rechts bovenin op ‘All’.
  6. Klik hier op de naam van de contactpersoon die je hoofdcontactpersoon wilt maken, of maak een nieuw contactpersoon aan via de knop ‘New’, vul zijn gegevens in en sla op. Klik op de naam van de nieuwe contactpersoon.
  7. Klik op ‘Edit’.
  8. Vink het vakje ‘Main’ aan onder ‘Contacts’.

Let op: Zodra je de wijziging opslaat kan alleen de gekozen hoofdcontactpersoon dit weer wijzigen.

* Exact mag hierover geen gegevens vrijgeven wegens het privacy beleid.

Er zal door Exact contact opgenomen worden met de hoofdcontactpersoon binnen jouw bedrijf voor goedkeuring.

Dit proces kan enkele dagen duren.

Please fill in your first name
Please fill in your last name
Invalid Input
Invalid Input
Please fill in your telephone number
Please check your e-mail address
Invalid Input
Invalid Input

De voordelen van de Support Portal

• Via de Kennisbank vind je eenvoudig, snel en 24 uur per dag een antwoord op je vraag
  • Met de verschillende Training tracks kun je direct je kennis vergroten op het moment dat het jou het beste uitkomt
  • Volg training webinars om doelgericht specifieke functionaliteit te leren
  • Ben je een nieuwe gebruiker? Volg nu vanaf iedere willekeurige locatie de gratis uitgebreide interactieve virtual classroom trainings
  • Altijd het laatste product nieuws