Synergy

Social collaboration - Berichten verbergen

In de serie blogposts over Social Collaboration hebben we je laten zien hoe je gebruik kunt maken van de Tijdlijn-functionaliteit in Exact Synergy. Ondertussen zijn wij blijven ontwikkelen en zijn er inmiddels diverse verbeteringen en nieuwe functionaliteiten in de tijdlijn te vinden. De komende tijd zullen wij op dit supportblog een aantal nieuwe features bespreken. In deze blogpost wordt het verbergen van berichten en het tonen van verborgen berichten uitgelicht.

Berichten verbergen

Het kan voorkomen dat je een bericht liever niet meer op je tijdlijn wilt zien. In zo’n geval kun je dat betreffende bericht eenvoudig verbergen. Klik hiervoor in het bericht op het pictogram. Vervolgens kun je kiezen voor Verbergen.

Verborgen berichten tonen

Om de berichten die je hebt verborgen weer te tonen, kun je het tabblad Verborgen berichten openen. Dit tabblad is niet standaard aanwezig op de tijdlijn, maar kan worden toegevoegd door op het pictogram bovenaan de tijdlijn te klikken. Vervolgens kun je kiezen voor Verborgen berichten.

Nadat je hierop hebt geklikt verschijnt er een nieuw tabblad. Op dit tabblad zijn alle verborgen berichten te zien. Om een verborgen bericht weer terug op de tijdlijn te zetten, klik je wederom op het pictogram in het bericht en kies je voor Bericht zichtbaar maken.

Reageer op dit artikel

NL Select your country