Choose a different country or region if you want to see the products and prices for your location. Click Continue to go to the selected country or region.

Overig

Exact Financials 7.24 algemeen beschikbaar

Vanaf 16 april 2018 is de GDPR/AVG versie Exact Financials 7.24 algemeen beschikbaar.

De aandachtpunten in 7.24

• Versie 7.24 is de GDPR/AVG versie. Tools zijn gebouwd om velden uit stamgegevens als persoonlijk gegeven te labelen. Controle lijsten en rapporten op deze velden en mogelijkheden om de data te anonimiseren/samen te voegen zijn gebouwd.
  • In de document types kan een aantal dagen ingegeven worden waarmee de verloopdatum berekend wordt. Hiermee signaleert u of documenten (in bulk) verwijderd kunnen worden.
  • In de WebUI is de PDF editor verbeterd.
  • De systeemeisen zijn aangepast: Office 2010, MS SQL Server 2012, Progress OpenEdge 11.4 en 11.5 en wsisa.dll worden in 7.24 niet meer ondersteund.
  • Facturen kunnen uit de factuurhistorie aangemaakt worden en er is een controle toegevoegd waarmee gecontroleerd wordt of een creditfactuur niet al eerder aangemaakt is.

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op de startpagina Exact Financials 7.24.