Product update 413SP2 beschikbaar voor Exact Compact klanten

Product update 413SP2 is nu beschikbaar voor Exact Compact klanten.

De beschikbaarheid van deze product update voor andere licenties volgt later. Voor meer informatie, zie Planning algemene beschikbaarheid product updates 413 en 258. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt controleren welke modules in uw licentie aanwezig zijn.

Exact Compact

Voor de wijzigingen in Exact Compact kunt u release notes in document 27.259.082 raadplegen.

Service pack 2

Voor de verbeteringen die in 413SP2 zijn toegevoegd kunt u onderstaande link raadplegen: Exact Globe Next 413 service packs

Ondersteuning MS SQL Server 2005 beëindigd

Houd er rekening mee dat de ondersteuning MS SQL Server 2005 stopt vanaf product update 413 en 258.

Eindejaarsverwerking

Om u zo goed mogelijk te helpen uw eindejaarsverwerking uit te voeren, vindt u op onze speciale webpagina instructievideo’s en een stappenplan per Exact product, voorzien van antwoorden op veelgestelde vragen. Zo kunt u heel gericht uw financiële administratie, salarisadministratie en logistieke processen afronden en voorbereidingen treffen voor 2017.