Gezocht: Deelnemers controlled release Azure SQL

Voor de controlled release fase van Azure SQL zijn we op zoek naar deelnemers.

Werkt u al met Azure SQL of wilt u met Azure SQLgaan werken in combinatie met de Exact producten Exact Globe en/of Exact Synergy, meldt u dan aan voor de controlled release fase door een e-mail te sturen naar productreadiness@exact.com onder vermelding van ‘Interesse in deelname aan de Controlled Release fase’.

Voor meer informatie over Azure SQL, zie Microsoft Azure SQL Start page.

Meer informatie over het Controlled Release traject kunt u vinden de fact sheet.