Altijd in de juiste versnelling

EK Road Championships 2023
Powered by Exact

EK Wielrennen

Altijd in de juiste versnelling

Wielrennen draait om harmonie. Licht trappen en energie besparen of inspanning leveren en verkrampen. Je trapfrequentie en hartfrequentie optimaal in balans.

Weten wanneer je kunt demarreren is niet alleen inherent aan de wielersport, maar ook aan de ondernemerswereld. Daarom is Exact trotse partner van het EK Wielrennen 2023.

In welk wiel je ook springt, je wilt er het maximale uithalen. Ambities waarmaken en blijven groeien. Nu én in de toekomst. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en vooral, op het juiste moment in de juiste versnelling kunnen schakelen.

Ondernemen is topsport

Wielrennen is een sport die net als ondernemen gepaard gaat met passie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Het betekent voor hete vuren staan, een lange adem hebben en de sprint kunnen aantrekken. Balans zoeken tussen individuele krachtmetingen en teamspirit, waarbij innovatieve technologie niet meer weg te denken is en steeds meer prestaties datagedreven zijn.

Kenmerken die als geen ander passen bij Exact en de 675.000 mkb’ers die dagelijks op onze softwareoplossingen vertrouwen. Want ondernemen is topsport. Die mentaliteit herkennen we als geen ander, daarom zijn wij trotste partner van het Europees Kampioenschap wielrennen 2023 in Drenthe.

ek-photo-04.jpg

Toekomstbestendig groeien

Het Europees Kampioenschap wielrennen kent een bijzonder parcours over de Col du VAM. Deze oude afvalberg heeft op unieke wijze een tweede leven heeft gekregen en is het toonbeeld van circulariteit. Een plek die aansluit bij de visie die Exact heeft op duurzaamheid en onze missie om bedrijven te helpen toekomstbestendig te groeien. De VAM-berg is het bewijs dat een voormalige stortplaats op een veilige en fraaie manier aan burgers kan worden teruggegeven en vormt bovendien een prachtige uitdaging. Net als de profs en vele amateurs die jaarlijks de VAM-berg beklimmen gaan we bij Exact geen uitdaging uit de weg!

EN Select your country