Junior Support Engineer Cloud

Starters Job Duivendrecht Amsterdam Technology Netherlands

Exact Cloud Services is op zoek naar een 1e lijns Junior Support Engineer Cloud. Zoek je een mooie rol in een supportorganisatie waar je meer dan 1 specialisme kan toepassen of leren? Wordt je blij als de klant door jou weer snel aan de slag kan? Lees dan verder want dan zou dit wel eens je nieuwe professionele uitdaging kunnen zijn!


Dit = de baan die jij ambieert

Deze 1e lijns rol gaat vaak al verder dan een 2e lijn bij reguliere IT organisaties. In de functie van Junior Support Engineer Cloud ben jij samen met jouw collega’s van de supportafdeling verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze klanten bij het gebruik van hun kantoorautomatiseringsomgevingen in onze eigen cloud en Microsoft 365. Jij en je team zijn het visitekaartje van ons bedrijf.

Jij ben analytisch sterk, kunt goed met klanten omgaan, weet jij altijd het hoofd koel te houden en klant- en servicegericht te blijven. Je bent oplossingsgericht, kunt je inleven in de klant en vraagt door waar nodig. Je volgt niet alleen de procedures, maar draagt ook verbeterpunten aan. 

Dit = wat je meebrengt

Als Junior Support Engineer Cloud heb je in ieder geval 1 a 3 jaar relevante werkervaring binnen een IT Support organisatie waar klanten worden ondersteund die gebruik maken van kantoorautomatiseringsomgevingen op een cloud platform. Verder verwachten we dat je supportervaring hebt met één of meer van onderstaande onderwerpen:

 • Windows Server 2012R2, 2016 en 2019;
 • Active Directory, incl. ADFS.
 • Microsoft 365 (w.o. Teams (VOIP), Exchange, OneDrive, SharePoint);
 • Azure
 • Citrix omgevingen (RES)
 • ITIL

Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling (telefoon) en is een goede kennis van de Nederlandse taal een vereiste. Omdat een aantal van onze klanten in het vestigingen in het buitenland hebben is ook goede kennis van de Engelse taal gewenst. Doorzettingsvermogen en nieuwsgierigheid vinden wij in deze rol ook erg van belang. Uiteraard heb je een streepje voor als je kennis hebt van de Exact software producten.

Dit = wat je krijgt

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het uitwerken van creatieve ideeën en het behalen van (Microsoft) certificeringen;
 • Een informele sfeer, flexibele werktijden en daarnaast werken wij veel vanuit huis;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 60 collega’s onder te verdelen in de afdelingen Cloud Platform, Cloud Delivery, Development, Sales en Support. Wat ons met elkaar verbindt, is onze passie voor de cloud, technologie, innovatie en klanttevredenheid;
 • Een prachtig kantoor in Amsterdam – Duivendrecht.

Dit = onze sollicitatieprocedure

Zien we voldoende raakvlakken? Dan volgt er eerst een telefonische intake met de recruiter. De tweede stap is een gesprek met de hiring manager en tot slot een inhoudelijk gesprek met beiden.

Heb je vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Maurits Romberg, Talent Acquisition Specialist, beantwoordt ze graag via maurits.romberg@exact.com of telefonisch via 015 - 7115000.

Dit = Exact

We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen. Daar maken meer dan 500.000 ondernemers en accountants dagelijks dankbaar gebruik van.

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij Exact staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven mannen en vrouwen gelijke kansen en beloningen.

EN Select your country