Internship Sales

Student Internship Netherlands, Delft Sales Netherlands

Bij Exact denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden. De perfecte omgeving voor een leergierige student zoals jij! Ben jij op zoek naar een meewerkstage/afstudeerstage vanaf februari 2025 op onze Sales afdeling? Klik dan snel verder en solliciteer direct!


Dit = de stage die jij ambieert

De afdeling Sales is continue bezig met het behalen van haar targets. Iedere dag zijn 70 sales professionals bezig met nieuwe klanten te begeleiden bij het kiezen van de beste software die aansluit op de behoeftes en wensen. Daarnaast helpen onze sales professionals ook om bestaande klanten te voorzien van aanvullende modules. Als stagiair gaan wij samen met jou op zoek naar een opdracht die het beste aansluit bij jouw studie. Jij zal ondersteunend worden op de afdeling, kennis maken met de kneepjes van het vak en een onderzoek uitoefenen die aanbevelingen heeft waar onze afdeling nog wat van kan leren! En dat is nog niet alles. Op jou kunnen we bouwen zodra jij:

 • Verkoopgesprekken wil voeren met prospects;
 • Virtuele demo’s wilt bijwonen met onze Account Managers en Pre-Sales collega’s;
 • Mee op klantbezoek; 
 • De processen binnen de sales afdelingen wil analyseren.

Dit = jouw team

Onze salescollega's zijn ondernemend met een nuchtere mentaliteit. Ze verplaatsen zich in de klant en begrijpen de klantwens. Daardoor bieden ze de beste oplossingen aan. Het leren kennen van de klanten en het opbouwen van een betrouwbare relatie zit in onze cultuur. Ook zijn onze collega’s altijd te paaien voor een potje pingpong of tafelvoetbal. De Sales afdeling staat bekend om zijn competitiviteit en samenwerkingsverband en dat zich uit in een gezellig en hecht team. De belangrijkste verantwoordelijkheden van de afdeling zijn:

 • Het realiseren van het maandelijkse budget;
 • Het ontwikkelen van sales skills en kennis van software;
 • Het ontwikkelen van het individu.

Dit = wat je meebrengt

Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Als stagiair binnen onze sales afdeling is het wel handig als je over een dosis communicatieve vaardigheden beschikt. En liefst ook gedreven zelfstarter bent. Bovendien breng je mee:

 • Oplossingsgerichte, creatieve en proactieve mentaliteit
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 

Dit = wat je krijgt

Bij Exact werken we hard. En daar staat wel iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Zo kun je je in het zweet werken in onze eigen gym. Of een rustmoment pakken aan de koffiebar. Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten. En uiteraard is dat niet alles. Als Stagiair Inside Sales kun je, ook rekenen op een: 

 • Een stagevergoeding
 • Een internationale werkomgeving 
 • Leuke collega’s die het belangrijk vinden dat je je op je plek voelt
 • Veel ruimte om te ontwikkelen en om eigen ideeën in te brengen

Dit = waarom je niet langer moet wachten

Als iets goed voelt = uitstellen onnodig. Laat ons weten waarom jij stage wil lopen bij Exact op de afdeling Inside Sales. 

Heb je eerst nog vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure? Anouk Putting ,Talent Acquisition Coördinator, beantwoordt ze met plezier via anouk.putting@exact.com of 06 52 76 33 19, ook via Whatsapp. 

Dit = onze sollicitatieprocedure

 • zien we voldoende raakvlakken? Dan volgt er eerst een telefonische intake met de recruiter. 
 • de tweede stap is een gesprek met de hiring manager.
 • een screening en/of een code/analytische test kunnen onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Over Exact 

Exact ontwikkelt cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. De producten automatiseren bedrijfsprocessen: denk aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen en verder groeien. Inmiddels vertrouwen ruim 675.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op Exact's software. 

Exact is in 1984 opgericht in Delft, waar het hoofdkantoor nog altijd gevestigd is. Dagelijks werken ruim 2.000 ambitieuze professionals aan innovatie. Verantwoord ondernemen, met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving staat daarbij centraal. Meer informatie: www.exact.nl.

EN Select your country