Content & Campaign Marketeer

Senior Professional Job Netherlands, Delft Marketing Netherlands
Word jij bloedfanatiek van het creëren van succesvolle campagnes? Bij Exact maken we bijna al onze verhalen, video’s, podcasts en social content in huis. In jouw rol als content & campaign marketeer zorg je voor het in goede banen leiden van uiteenlopende campagnes. En waar je carrière heengaat? Dat heb je zelf in de hand. De doorgroeimogelijkheden zijn ongekend. Al 1.850 ondernemende collega's gingen je voor. Doe je mee?

Dit = de baan die jij wilt hebben
Ons verhaal zo goed mogelijk naar buiten brengen. Dat is waar het om gaat. Dat doe je de ene keer met een artikel dat pagina 1 van Google haalt, en de andere keer met een waanzinnige email. Om vervolgens probleemloos te schakelen van een ultiem converterende bannerset naar een leadgen video. In deze rol als content marketeer zul je aan de slag gaan met het bedenken, plannen, creëren en uitrollen van campagnes en content in de Benelux. Onze klanten en prospects zijn altijd in beweging, en jij zit vol ideeën over hoe we ze het beste kunnen boeien. En dat is nog niet alles. Als content marketeer draai je je hand niet om voor:
 • Content creatie voor een aantal specifieke doelgroepen
 • Projecten en campagnes in goede banen leiden
 • Stakeholder management met interne kennishouders 
 • Nauwe samenwerking met collega’s en media-partijen
Dit = de afdeling
De marketingafdeling van Exact bestaat uit zo’n 70 mensen. We hebben specialisten in alle denkbare disciplines in huis; van social tot events en van data tot design. Samen vormen ze een jong, gedreven en dynamisch team dat behoort tot de beste B2B marketingafdelingen van Nederland. Binnen het Demand Generation team werken we volgens de Scrum-methodiek en is er veel ruimte voor nieuwe innovaties en ideeën. Elke 3 weken voeren we experimenten uit en lanceren we nieuwe campagnes. Met hen zorg je ervoor dat onze naamsbekendheid hoog is en blijft, en dat onze salesteams voorzien worden van bakken vol heerlijke warme leads. 

Dit = wat jouw toekomstige collega zegt
“Creatief bezig zijn en samen met enthousiaste collega’s tot toffe campagnes komen die mensen weet te raken en te overtuigen. Dat maakt dit werk zo leuk!” -    Sabine Haring - Demand Generation Specialist Content
Dit = wat je meebrengt
Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Voor de functie content & campaign marketeer is het wel handig als je thuis bent in de wereld van bedrijfssoftware. En dat je een kei in planning, uitwerking en realisatie bent. Bovendien breng je mee:
 • Taalbeheersing. Je Nederlands is perfect en het liefst is ook je Engels bovengemiddeld. 
 • Ervaring. Het liefst minstens 4 jaar op hbo werk-denkniveau.
 • Passie. Om concepten te bedenken en content te maken voor campagnes.
 • Opgestroopte mouwen. Je houdt namelijk van aanpakken. 
 • Flexibiliteit. Je bent hierdoor volledig op je gemak binnen een dynamische, agile omgeving waar snel kansen zien en pakken een must is.
Dit = wat je krijgt
Bij Exact werken we hard. En daar staat natuurlijk ook iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we superbelangrijk. Zo kun jij je, als straks alles weer bij het oude is, in het zweet werken in onze eigen gym. Of een rustmoment pakken aan de koffiebar. En tot die tijd hebben we natuurlijk digitale borrels. Na een jaar thuiswerken zijn we daar behoorlijk goed in geworden! Verder kun je rekenen op een: 
 • een bruto maandsalaris passend bij je kennis en werkervaring;
 • een dertiende maand, reiskosten-/thuiswerkvergoeding en 8% vakantietoeslag;
 • 27 vakantiedagen en 3 CSR dagen die je kunt besteden aan vrijwilligerswerk;
 • de mogelijkheid en middelen om deels thuis te werken.
Dit = waarom je niet langer moet wachten
Als iets goed voelt = uitstellen onnodig. Laat ons weten waarom jij exact de creative content marketeer bent die we zoeken. 

Heb je eerst nog vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure? Cindy Bons, Talent Acquistion Specialist, beantwoordt ze met plezier via cindy.bons@exact.com of bel 015 711 51 00.

Dit = onze sollicitatieprocedure
Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen we je uit voor een digitaal eerste gesprek met de hiring manager. Zijn jullie beiden enthousiast dan volgt een tweede gesprek met collega’s. Een opdracht/ case kan onderdeel uitmaken van de procedure. 
Dit = Exact
We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen, waar meer dan 550.000 bedrijven op vertrouwen. 

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij Exact staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven iedereen gelijke kansen en beloningen.
EN Select your country