(Senior) Online Marketeer - SEA

Senior Professional Job Netherlands, Delft Marketing Netherlands
Wij zijn op zoek naar een ervaren online marketeer voor onze campagnes naar de MKB-markt in de Benelux. Ben jij een specialist op het gebied van Search Engine Marketing? Wil je werken in een dynamische omgeving met enthousiaste collega marketeers? Dan is deze functie bij Exact echt iets voor jou! En waar je carrière heengaat? Dat heb je zelf in de hand. De doorgroeimogelijkheden zijn ongekend. Al 1.850 ondernemende collega's gingen je voor. Doe je mee?

Dit = de baan die jij ambieert
Je komt terecht in een zeer innovatief B2B marketingteam waarbij je gebruik maakt van geavanceerde tools zoals Google Search Ads 360, Google Analytics 360, Google Optimize 360, Google Display & Video 360 en Salesforce Marketing Cloud. We behoren tot de meest vooruitstrevende B2B marketingorganisaties in Nederland. Hierdoor hebben we vaak als eerste toegang tot de nieuwste beta’s van o.a. Google en LinkedIn.

Als SEA specialist is jouw rol het zelfstandig creëren, optimaliseren en analyseren van online search campagnes in Google Ads en Microsoft Bing Ads. Ook als het gaat om display campagnes wil jij impact maken. Daarbij bewaak je het budget en lever je een belangrijke bijdrage aan het behalen van de groeidoelstellingen. Je wordt daarbij ondersteund door growth marketing agency Storm Digital (part of Accenture). En dat is nog niet alles. Als (senior) online marketeer draai je je hand niet om voor:
 • het uitstippelen van de online marketingstrategie met de andere online specialisten;
 • touch, tell, sell campagnes ontwikkelen met content specialisten;
 • meedenken over welke assets en kanalen we het beste kunnen inzetten;
 • stakeholdermanagement met interne kennishouders.

Dit = de afdeling
De marketingafdeling van Exact bestaat uit zo’n 70 mensen. We hebben specialisten in alle denkbare disciplines in huis; van design tot events en van data tot video. Samen vormen ze een jong, gedreven en dynamisch team dat behoort tot de beste B2B marketingafdelingen van Nederland. Binnen het Demand Generation team werken we volgens de Scrum-methodiek en is er veel ruimte voor nieuwe innovaties en ideeën. Elke 3 weken voeren we experimenten uit en lanceren we nieuwe campagnes. We zorgen ervoor dat onze naamsbekendheid hoog is en blijft en dat onze salesteams voorzien worden van bruikbare leads.

Dit = wat jouw toekomstige collega zegt
“Je komt in een multidisciplinair team en werkt daardoor samen met diverse specialisten. Daarnaast mag je werken met de meest geavanceerde tools en draag je dagelijks bij aan de groei van Exact!” - Ruben Wijnen, content marketeer.
 
Dit = wat je meebrengt
Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt.
Onderstaande kennis en ervaring breng je in ieder geval mee:
 • een afgeronde marketing of communicatie Bachelor/Master opleiding;
 • minimaal 3 jaar ervaring in online marketing (ervaring met SEA campagnes is een must);
 • je weet goed om te gaan met targets en het bewaken van budgetten;
 • Nederlands is uitstekend en het liefst is ook je Engels bovengemiddeld; 
 • ervaring met Display, SEO, of Social is een pré;

 
Dit = wat je krijgt
Bij Exact werken we hard, maar daar staat natuurlijk ook iets tegenover. We work hard and play hard. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we heel belangrijk. Zo organiseren we regelmatig feesten, kun je je in het zweet werken in onze eigen gym of een rustmoment pakken aan onze eigen koffiebar.

Verder kun je rekenen op: 
 • een moderne en gezonde werkomgeving waar we met elkaar in hybride vorm samenwerken;
 • een bruto maandsalaris passend bij je kennis en werkervaring;
 • een dertiende maand, reiskosten-/thuiswerkvergoeding en 8% vakantietoeslag; 
 • 27 vakantiedagen en 3 CSR dagen die je kunt besteden aan vrijwilligerswerk;
 • en een omgeving waar je wordt uitgedaagd en jezelf kunt ontwikkelen;

Dit = onze sollicitatieprocedure
Zien we voldoende raakvlakken op basis van jouw sollicitatie, dan volgt er eerst een telefonische intake met de recruiter. Zijn we allebei enthousiast? Dan gaan we verder in gesprek op ons kantoor in Delft.

Heb je eerst nog vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure? Cindy Bons, Talent Acquistion Specialist, beantwoordt ze met plezier via cindy.bons@exact.com of bel 015 711 51 00.
 
Dit = Exact
We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen, waar meer dan 550.000 bedrijven op vertrouwen. 

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij Exact staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven iedereen gelijke kansen en beloningen.
EN Select your country