Go-to-Market Manager

Professional Job Netherlands, Delft Product Netherlands
Als Go-to-Market Manager coördineer je alle activiteiten die nodig zijn voor het commercieel lanceren van producten en diensten. Jij maakt het verschil door de collega’s van alle betrokken disciplines optimaal te laten samenwerken, zodat onze tijdslijnen en doelstellingen worden behaald.

Dit = de baan die jij ambieert
In deze functie geef je als commerciële kapitein leiding aan grote Go-to-Market projecten binnen Exact, waaronder productintroducties- en wijzigingen, migraties en uitfaseringen. Je stuurt hiervoor multidisciplinaire teams aan (Products, Customer Success, Marketing, Sales), waarmee gezamenlijk wordt toegewerkt naar een succesvolle afronding van het project. Dit gaat verder dan alleen het ontwikkelen en beheren van een projectplanning en het leiden van Go-to-Market overleggen. Jij bewaakt dat alle benodigde communicatie goed aansluit op de behoeften van onze klanten en past binnen de visie en missie van Exact. Een passie voor storytelling zit dan ook in jouw DNA.

Dit = waarom jij ertoe doet
Bij het lanceren van producten en diensten zijn veel collega’s met uiteenlopende werkzaamheden betrokken. Als dit nergens samenkomt, ontstaat er een risico op fouten. Het Go-to-Market team begrijpt als geen ander waar de afhankelijkheden en risico’s zitten en brengt dit effectief samen in een plan van aanpak. Van al die verschillende puzzelstukjes, maakt dit team de complete puzzel.

Dit = jouw team
Het Go-to-Market team is onderdeel van de afdeling Products. De collega’s op deze afdeling hebben een diepgaand inzicht in onze oplossingen, markttrends en klantbehoeften. Samen met onze collega's van verkoop, marketing en customer success beslissen wij over de toekomstige ontwikkelingen van onze producten, waarmee we positieve impact maken op het leven van onze klanten en het succes van ons bedrijf. 

Dit = wat jouw toekomstige collega zegt
“Als Go-to-Market Manager bij Exact ben je van A tot Z betrokken bij de ontwikkeling en het in de markt zetten van relevante proposities. Dit maakt het werk ontzettend leuk en divers, maar doet je ook beseffen dat je écht impact kunt maken op het leven van onze klanten.”
- Menno Netten, Head of Go-to-Market Management
Dit = wat je meebrengt
Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Voor de functie van Go-to-Market Manager is het wel handig als je als persoon een echte verbinder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel bent. Daarnaast zien we graag ervaring met Agile project management. Bovendien breng je mee:
 • Een afgeronde Bachelor of Master in Marketing/Communicatie of relevante werkervaring in deze vakgebieden
 • Affiniteit met en ervaring in de software industrie
 • Ervaring met het ontwikkelen en implementeren van marketing- en verkoopstrategieën 
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Je hebt een bewezen staat van dienst in het leiden, motiveren en ontwikkelen van een team 
Dit = wat je krijgt
Bij Exact werken we hard. En daar staat wel iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Zo kun je je, als straks alles weer bij het oude is, in het zweet werken in onze eigen gym. Of een rustmoment pakken aan de koffiebar. Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten. En uiteraard is dat niet alles. Als Go-to-Market Manager kun je, op basis van 40 uur per week, ook rekenen op een: 
 • Goed bruto maandsalaris passend bij je kennis en werkervaring.
 • Dertiende maand en uiteraard vakantietoeslag van 8%.
 • Thuiswerkvergoeding / reiskosten.
 • Een moderne pensioenvoorziening;
 • 27 vakantiedagen;
 • Loyaliteitsdagen, bij Exact bouw je per jaar één loyaliteitsdag op (dat wil zeggen dat je per volledig jaar in dienst één extra dag verlof ontvangt met een max van 5 extra dagen);
 • 3 CSR dagen, deze dagen kan jij in overleg besteden aan een goed doel naar eigen keuze.
 • Een organisatie die je de ruimte geeft om je ambities waar te maken en waar je kan doorgroeien; 
 • Gedreven en ambitieuze collega’s met oog voor elkaar.
Dit = waarom je niet langer moet wachten
Als iets goed voelt = uitstellen onnodig. Laat ons dus weten waarom jij voor Exact de juiste Go-to-Market Manager bent. Hoe ga jij bijdragen aan het succesvol lanceren van onze producten en diensten? 

Dit = onze sollicitatieprocedure
Zien we voldoende raakvlakken? Dan volgt er eerst een telefonische kennismaking met Arthur Fransen, Senior Talent Acquisition Business Partner. De tweede stap is een gesprek met de manager Menno Netten en een senior team member. Vervolgens een laatste gesprek met onze CPO Joep.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Arthur Fransen, Senior Talent Acquistion Business Partner beantwoordt ze met plezier via arthur.fransen@exact.com of via 015 – 7115000.
 
Dit = Exact
We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen. Daar maken meer dan 500.000 ondernemers en accountants dagelijks dankbaar gebruik van.

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij Exact staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven mannen en vrouwen gelijke kansen en beloningen.

 
EN Select your country