Cloud Engineer

Senior Professional Job Netherlands, Utrecht Technology Netherlands
Als enthousiaste Cloud Engineer ben jij verantwoordelijk voor het succesvol beschikbaar maken en houden van de Cloud omgevingen voor onze klanten Hierbij maak jij gebruik van de nieuwste technologieën én van jouw eigen creativiteit.

Dit = de baan die jij ambieert
Je bent verantwoordelijk voor de juiste installatie en werking van de beheerde Cloud omgevingen van klanten. Met jouw ruime technische kennis is dat geen probleem. Je bent graag ‘up to date’ als het gaat om nieuwe ontwikkelingen op het Cloud vakgebied én je handen jeuken om deze kennis in de praktijk toe te passen. Vrijwel altijd doe je dit in teamverband en ga je aan de slag met actuele Cloud vraagstukken. Je bent niet bang om over de oplossing mee te denken en toont graag initiatief. 
 
Dit = wat je meebrengt
Als Cloud engineer heb je in ieder geval 2 jaar relevante werkervaring met en kennis van:
 • Je hebt ervaring met Microsoft Azure, Windows AVD, Microsoft/Office365, Intune, MDM, Powershell.
 • Je hebt ervaring met migraties van werkplekomgevingen
 • Ervaringen en/of kennis van Azure DevOps, Azure Monitoring en Networking is een pré
 • Je bent flexibel, klantgericht, probleemoplossend en communicatief vaardig.
 • Je bent gecertificeerd op één of meerdere actuele MCSA of vergelijkbare titels
Dit = wat je krijgt
Als Cloud engineer- kun je, op basis van 40 uur per week, ook rekenen op: 
 • Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring; 
 • Een dertiende maand, vakantietoeslag van 8% en 27 vakantiedagen;
 • Loyaliteitsdagen, bij Exact bouw je per jaar één loyaliteitsdag op (dat wil zeggen dat je per volledig jaar in dienst één extra dag verlof ontvangt met een max van 5 extra dagen);
 • Een goede pensioenopbouw; 
 • Een organisatie die je de ruimte geeft om je ambities waar te maken;  
 • Gedreven en ambitieuze collega’s met oog voor elkaar en passie voor IT & techniek; 
 • Een informele sfeer, flexibele werktijden en daarnaast werken wij regelmatig vanuit huis. 
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het uitwerken van creatieve ideeën en het behalen van (Microsoft) certificeringen.
Dit = waarom je niet langer moet wachten
Als iets goed voelt = uitstellen onnodig. Als je vragen hebt over de functie en/of de sollicitatieprocedure, beantwoordt onze Talent Acquisition Business Partner Joyce Man deze graag via Joyce.man@exact.com.

Dit = onze sollicitatieprocedure
Ben jij het talent die we zoeken, dan komt er eerst een telefonische intake met Joyce. De tweede stap is een interview met de manager van de afdeling, en de laatste stap is een meer technisch georiënteerd interview met twee engineers. We streven ernaar om de selectieprocedure binnen 1-2 weken af te ronden.
Hoop je snel te zien!
Dit = Exact
We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen. Daar maken meer dan 500.000 ondernemers en accountants dagelijks dankbaar gebruik van.

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij Exact staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven mannen en vrouwen gelijke kansen en beloningen.
EN Select your country