Creative Designer

Professional Job Netherlands, Delft Marketing Netherlands
Ben jij zo’n creatieveling die in beelden denkt? Zo iemand die snapt dat een foto niet zomaar een plaatje is, maar een verhaal? Bij Exact maken we vrijwel al ons marketingcommunicatie materiaal in huis; van banners tot video’s, en van podcasts tot landingspagina’s. De perfecte omgeving voor een creatieve aanpakker zoals jij! En waar je carrière heengaat? Dat heb je zelf in de hand. De doorgroeimogelijkheden zijn ongekend. Al 1.850 ondernemende collega's gingen je voor. Doe je mee? 

Dit = de baan die jij wilt hebben
Onze online ads scoorden afgelopen jaar ongeveer 1 miljard impressies. Is dat een groot genoeg publiek voor je? Jouw uitdaging is om ze zó vorm te geven, dat ze onweerstaanbaar zijn om op te klikken. En natuurlijk om de achterliggende materialen te ontwerpen waarmee we bezoekers converteren tot leads. Je bedenkt en maakt namelijk net zo makkelijk converterende bannersets, als oscarwaardige videos. Die laatste kun je trouwens gewoon zelf schieten in onze in-house studio. Als campagne designer draai je je hand niet om voor: 
 • DTP werk rondom print en online uitingen.
 • Het opmaken van banners en social media posts. 
 • De opmaak van emails en landingspagina’s. 
 • Het bedenken, schieten en editen van foto’s en film. 
Dit = de afdeling en jouw team
De marketingafdeling van Exact bestaat uit zo’n 80 mensen. We hebben specialisten in alle denkbare disciplines in huis; van social tot events en van data tot email. Samen vormen ze een jong, gedreven en dynamisch team dat behoort tot de beste B2B marketingafdelingen van Nederland. Hierbinnen werk jij in het demand generation team dat verantwoordelijk is voor het aantrekken van nieuwe klanten voor onze boekhoud- en accountancysoftware.  

Het multidisciplinaire team waarin je komt te werken bestaat uit 7 mensen. Bovendien kun je sparren met andere creatieve specialisten uit de andere teams. Jouw designs dragen dagelijks bij aan de bakken vol heerlijke warme leads die we opleveren aan onze salesteams. 

Dit = wat jouw toekomstige collega zegt 
“Je komt hier echt in een warm (design)bad terecht. We hebben een super leuk team, en gaan samen mooie campagnes optuigen. Als je design hart hier niet sneller van gaat kloppen...” 
- Ruben Wijnen, content manager.
Dit = wat je meebrengt 
Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Voor de functie designer is het natuurlijk wel handig als je commerciële online designs in je portfolio hebt zitten. En dat je ervaring hebt met het schieten en editen van video. Bovendien breng je mee: 
 • Waanzinnige Adobe suite vaardigheden. Van idee naar realiteit is voor jou een eitje. 
 • Creativiteit om concepten te bedenken en los te laten op campagnes. 
 • Je hebt een oog voor detail en bent gewend om binnen de huisstijl super creatief te werken. 
 • Minstents 4 jaar ervaring in het maken van content voor online campagnes. 
 • Een flexibele houding. Je bent hierdoor volledig op je gemak binnen een dynamische, agile omgeving waar snel kansen zien en pakken een must is. 
Dit = wat je krijgt 

Bij Exact werken we hard. En daar staat natuurlijk ook iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we superbelangrijk. Zo kun jij je, als straks alles weer bij het oude is, in het zweet werken in onze eigen gym. Of een rustmoment pakken aan de koffiebar. En tot die tijd hebben we natuurlijk digitale borrels. Na een jaar thuiswerken zijn we daar behoorlijk goed in geworden! Verder kun je als Creative Designer, op basis van 40 uur ook rekenen op een:  
 • Lekker maandsalaris, dat je 13 keer per jaar krijgt uitbetaald.
 • Vakantietoeslag van 8%.
 • 27 vakantiedagen.
 • Loyaliteitsdagen, bij Exact bouw je per jaar één loyaliteitsdag op (dat wil zeggen dat je per volledig jaar in dienst één extra dag verlof ontvangt met een max van 5 extra dagen).  
 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd.  
 • Reiskostenvergoeding/ thuiswerkvergoeding.
 • Modern pensioen.
 • 3 CSR dagen, deze dagen kun jij in overleg besteden aan een goed doel naar eigen keuze.
Dit = waarom je niet langer moet wachten 

Als iets goed voelt = uitstellen onnodig. Laat ons dus voor 1 augustus waarom jij exact de Creative campagne Designer bent die we zoeken.  
Heb je eerst nog vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure? Thea van den Hoek, recruiter beantwoordt ze met plezier via thea.van.den.hoek@exact.com of 0630 23 41 32. Ook via WhatsApp. 

Dit = onze sollicitatieprocedure 
 • Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen we je uit voor een digitaal eerste gesprek waarin we graag je portfolio bespreken. 
 • Zijn we allebei enthousiast en blaas je ons omver met jouw design skills? Dan volgt een tweede gesprek. 
 • Iedereen nog steeds happy? Mooi! Tijd voor een offer you can’t refuse!

Dit = Exact 
We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen, waar meer dan 550.000 bedrijven op vertrouwen.  

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij Exact staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven iedereen gelijke kansen en beloningen. 
EN Select your country