Om het team van Exact Online in Wemmel te verster..." />

Consultant Cloud Solutions

Job Belgium, Wemmel Consultancy Belgium

The job

Om het team van Exact Online in Wemmel te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven consultant, een cruciale rol binnen onze organisatie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Als consultant ben je het gezicht van Exact en sta je in voor het vertalen van de behoefte van de klant naar een Exact oplossing. Er zijn oneindig veel uitdagingen tijdens een implementatie, zowel op technisch als op relationeel vlak. Elke dag ervaar je dat er altijd ruimte is om de lat hoger te leggen.  Je streeft naar een optimale service en klantentevredenheid, met aandacht voor budget en planning. Wil jij mee het verschil maken in onze ambitieuze en groeiende organisatie?

Who you are

  • Je kan terugkijken op minimum een drietal jaar ervaring als ERP-consultant. Je voelt je als een vis in het water bij het begeleiden van klanten in optimalisatie van financiële en logistieke processtromen, lean management, information management,…
  • Je krijgt energie van vrijheid en verantwoordelijkheid in je functie en ga je proactief en georganiseerd te werk.
  • Je bent klantgericht, sterk analytisch en komt met creatieve oplossingen.
  • Je communiceert vlot in het Nederlands & Engels naar interne en externe stakeholders op verschillende niveaus. Het is mooi meegenomen indien je je kan uitdrukken in het Frans.
  • Kennis van de Exact producten of een vergelijkbare ERP-oplossing is een plus.

What we offer

  • Een van de leidende organisaties in de Benelux op het gebied van innovatieve software.
  • Passie voor onze mensen en Tech.
  • Een no-nonsense cultuur waar teamwork, fun en gedrevenheid centraal staan.
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en individuele coaching om jouw expertise te versterken. Bovendien bouw je een breed kennisgebied op met de ervaring die je dagdagelijks opbouwt door bedrijfsprocessen te bespreken, te analyseren en te verbeteren.
  • Een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

 

Who we are

Exact combines the energy of a startup with the benefits of a multinational. We think actions speak louder than words and continuously strive for innovation; technical as well as personal. Each day again, we challenge ourselves and each other to be better than the day before. There’s never a dull moment at Exact.
Exact has an open and welcoming culture in which anybody can have impact. We value ideas by their merit, not by their source. New opinions, people and principles keep our minds flexible, while we stay committed to our mission of empowering SME’s to be the driving force of the global economy.
Please apply using the form below.
You'll be hearing from us soon.

Interested in other challenging jobs @Exact? Look at our other vacancies.