Internship Brand Management

Student Internship Netherlands, Delft Marketing Netherlands
Ben jij een marketeer met een hart voor merk bouwen?  Wil je samenwerken met een groot team van marketing experts? En ben je op zoek naar een meewerkstage? Dan is deze stage brand management zeker iets voor jou. 

Dit = de stage die jij ambieert
Tijdens deze meewerkstage word je betrokken bij de verschillende projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van het merk Exact in Nederland en Belgie. Denk aan het opzetten en uitvoeren van mooie merkcampagnes, activatieprojecten en het invullen van sponsor- en partnerships. Het coördineren van merkonderzoek en de bijbehorende analyse is ook een belangrijk onderdeel. Daarnaast ondersteun je in het uitdragen van het Employer Brand. 

Dit = jouw team
Je bent onderdeel van het Brand & Events team. Een dynamische en enthousiaste afdeling met verschillende disciplines zoals (employer) brand, content, web en events. Zo krijg je naast brand management ook andere soorten projecten en campagnes mee. Kortom, een super veelzijdige stage waar je veel kan leren!
Dit = wat je meebrengt
Je bent energiek en wilt niets liever dan de theorie van je opleiding in de praktijk toepassen en er het liefst nog een schepje bovenop doen;
 • Je volgt een relevante opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur in Communicatie of Marketing.
 • Je kunt snel schakelen als de situatie daar om vraagt;
 • Bij voorkeur ben je derdejaars en fulltime beschikbaar; dit is geen afstudeerstage
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden: je bent ondernemend, betrokken, zelfstandig, leergierig en je werkt georganiseerd en gestructureerd;
 • Je hebt een goede ‘drive’ en je bent creatief;
 • Je beheerst de MS Office producten (Word, Excel, PowerPoint);
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
Dit = wat je krijgt
Bij Exact werken we hard. En daar staat wel iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Zo kun je je, als straks alles weer bij het oude is, in het zweet werken in onze eigen gym. Of een rustmoment pakken aan de koffiebar. Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten. En uiteraard is dat niet alles. Als stagiair brand management kun je ook rekenen op: 
 • Veel ruimte om te ontwikkelen en om eigen ideeën in te brengen;
 • De kans om mooie campagnes uit te rollen; 
 • Een plek waar je kunt leren van experts op gebied van marketing en branding; 
 • Een internationale werkomgeving;
 • Een stagevergoeding;
 • Leuke collega’s die het belangrijk vinden dat je je op je plek voelt.
Dit = Exact
We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen. Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen. Daar maken meer dan 500.000 ondernemers en accountants dagelijks dankbaar gebruik van.

Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen. Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij Exact staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie. We geven mannen en vrouwen gelijke kansen en beloningen.
EN Select your country