Internship Marketing Communications

Student Internship Netherlands, Delft Marketing Netherlands

Ben jij op zoek naar een meewerkstage vanaf februari 2025? Wil jij deel uitmaken van ons marketingteam? Weet jij je staande te houden in een dynamische omgeving? Bij Exact denk je mee en zie je jouw goede ideeën werkelijkheid worden. De perfecte omgeving voor een leergierige student zoals jij!

Dit = de stage die jij ambieert

Je wordt tijdens deze meewerkstage betrokken bij verschillende onderdelen binnen het Demand Generation team New Business in de Benelux. Dit team voert zeer veel uiteenlopende campagnes uit en zorgt voor de forse groei van Exact. We zijn daarbij zeer innovatief en maken gebruik van geavanceerde tools zoals Google Analytics 360, Google DV360 en Salesforce Marketing Cloud. Je draait mee in al onze activiteiten en krijgt waar mogelijk je eigen projecten. Denk hierbij aan content creatie, social, copywriting, organisatie van events, online marketing etc. We werken in scrum en omdat alle specialismen in ons team zijn vertegenwoordigd is er veel variatie en dynamiek. Je krijgt als stagiair alle kansen om op veel verschillende disciplines te werken. Dan weer werk je mee aan het realiseren van content, realiseer je leads via online campagnes of werk je mee aan de organisatie van een event. En het mooie is, je mag het allemaal zelf doen terwijl je onderstussen goed wordt begeleid. Daarnaast is het leuk om te werken in een omgeving waar mensen enthousiast zijn om jou wat te leren.

Dit = wat je meebrengt

Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Je bent energiek en wilt niets liever dan de theorie van je opleiding in de praktijk toepassen en er het liefst nog een schepje bovenop doen. Bovendien breng je mee:

 • een relevante opleiding op hbo-niveau. Je bent in ieder geval derdejaars en fulltime beschikbaar;
 • Je bent ondernemend, leergierig en creatief;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Je hebt affiniteit met copywriting, online marketing en social media.

Dit = wat je krijgt

Bij Exact werken we hard. En daar staat wel iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk. Zo kun je je, als straks alles weer bij het oude is, in het zweet werken in onze eigen gym. Of een rustmoment pakken aan de koffiebar. Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten. En uiteraard is dat niet alles. Als Marketing Communication stagiair kun je, ook rekenen op een: 

 • Een stagevergoeding
 • Een internationale werkomgeving 
 • Werken in het transparante en lichte hoofdkantoor van Exact
 • Leuke collega’s die het belangrijk vinden dat je je op je plek voelt
 • Veel ruimte om te ontwikkelen en om eigen ideeën in te brengen

Dit = waarom je niet langer moet wachten

Als iets goed voelt = uitstellen onnodig. Laat ons weten waarom jij exact de juiste Marketing Communication stagiair bent die we zoeken. 

Heb je eerst nog vragen over de functie en/of de sollicitatieprocedure? Anouk Putting Talent Acquisition Coordinator beantwoordt ze met plezier via anouk.putting@exact.com of 06 52 76 33 19, ook via Whatsapp. 

Dit = onze sollicitatieprocedure

 • zien we voldoende raakvlakken? Dan volgt er eerst een telefonische intake met de recruiter. 
 • de tweede stap is een gesprek met de hiring manager.

Over Exact 

Exact ontwikkelt cloud software voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. De producten automatiseren bedrijfsprocessen: denk aan financiële en HR-processen. Maar ook aan specifieke ERP-oplossingen voor handel, productie, projecten en bouw. Dat levert niet alleen tijdwinst op, maar ook inzicht. Zo kunnen klanten efficiënt werken, onderbouwde beslissingen en verder groeien. Inmiddels vertrouwen ruim 675.000 bedrijven, voornamelijk in Nederland, België en Duitsland, op Exact's software. 

Exact is in 1984 opgericht in Delft, waar het hoofdkantoor nog altijd gevestigd is. Dagelijks werken ruim 2.000 ambitieuze professionals aan innovatie. Verantwoord ondernemen, met respect voor elkaar, het milieu en de samenleving staat daarbij centraal. Meer informatie: www.exact.nl.

EN Select your country