Versnel je carrière. Groei als professional.

Word Customer Support Professional bij Exact.

Maak je ambities waar

De Customer Support-afdeling is hét kenniscentrum binnen Exact. Samen met je collega’s ondersteun je de klant met de beste oplossingen. Jij maakt het onderscheid, je wordt gecoacht om je ambitie waar te maken en krijg je de ideale een mix van hard werken, groei, afwisseling en fun!

Customer support

Het sollicitatietraject

Na je sollicitatie nodigen we ja al snel uit om langs te komen voor een eerste gesprekSpreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels, ben je doortastend, resultaatgericht en een doorzetter, solliciteer dan direct.

Het selectieproces bestaat uit de volgende stappen:

  • Na de sollicitatie beoordelen we je CV. Ben je geselecteerd, dan volgt een telefonische pre-screening.
  • Na de pre-screening, word je uitgenodigd voor een eerste gesprek en luister je mee naar de klantgesprekken op de afdeling.
  • Indien positief dan zijn de volgende stappen de online capaciteitentesten en een laatste selectiegesprek.

Complexe softwarevragen oplossen

Wil je impact leveren, in een omgeving waar afwisseling en diversiteit naast elkaar staan? Vind je het leuk om veel te leren over producten, teamwork en communicatie, in diepe gegooid te worden waar je je skills verder kunt ontwikkelen? Waar je onderscheid kunt maken bij klanten? Dan is Customer Support in de IT iets voor jou!

A team works

Een customer supporter werkt nauw samen, heeft de ambitie om overal het maximale te halen, samen en alleen. Samen hard werken aan een gezamenlijk doel, je hoofd breken want jij wil dat de klant de best mogelijke oplossing krijgt. En dat lukt je, steeds weer. Alles voor die glimlach aan het eind van de dag.

Kickstart je carrière

Een succesvolle start van je carrière begint bij customer support in de IT. Je bent een go getter, je weet je kansen die geboden worden te benutten. Je wil verder komen en je bent klaar voor dé kickstart van een glansrijke carrière. Wij investeren in jou, jij in je carrière.

Zefanja

Het grootste vooroordeel dat je hebt als je begint bij support is dat je altijd met boze klanten zit. Maar meestal is het gewoon van: ik kom hier even niet uit, kun je me helpen en zijn ze hartstikke aardig.

Customer Support Professional

Volg je ambitie

Exact maakt bedrijfssoftware voor ambitieuze ondernemers en inspireert hen om te groeien. De Customer Support-afdeling is hét kenniscentrum binnen Exact.

Samen met je collega’s bouw jij aan de beste oplossingen voor de klant.

Jij maakt het onderscheid, je wordt gecoacht om je ambitie waar te maken en krijg je de ideale een mix van hard werken, groei, afwisseling en fun!

Het profiel:

  • Heb je een MBO 4 afgerond met (eventueel) een paar jaar werkervaring
  • Of ben je net afgestudeerd aan het HBO of WO met maximaal 5 jaar werkervaring
  • Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels,
  • Doortastend, resultaatgericht en een doorzetter.

Stuur dan nu je solliciatie naar