Servicedesk Medewerker @Parentix

Job details Show details
Professional (3 to 5 years) Job Netherlands, all offices Customer Success Netherlands

The Job

Ben jij oplossingsgericht, sterk in de communicatie en een echte teamspeler? En ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging in de IT? Kom dan werken bij Parentix als Servicedesk Medewerker!

In deze functie ben jij via de e-mail en telefoon hét aanspreekpunt voor onze klanten en partners met technische supportvragen. Deze vragen zijn uiteenlopend en daarom aan jou de taak om in te schatten wat de impact van de melding is. Je weet goed om te gaan met een helpdesk managementtool (als Topdesk, Autotask) en begrijpt de noodzaak van het goed en adequaat registreren van je werk. Wij zijn opzoek naar iemand die oplossingsgericht is, zich kan inleven in de klant en waar nodig is adviseert. Samen met je team ben je er verantwoordelijk voor dat onze klanten zorgeloos kunnen werken en zich kunnen bezighouden met hun core business. 

You Offer

  • Een IT opleiding minimaal op MBO-4 niveau
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als servicedesk medewerker
  • Ervaring met een helpdesk registratiesystemen
  • Minimaal Windows 7/8, Windows Server en Office 2010/2013 ervaring
  • Sterk in de communicatie
  • Flexibel zijn in het meedraaien in variërende werktijden
  • Je bent een echte teamspeler
  • Kennis van ITIL is en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en Engels is een grote pré

We Offer @ Delft

Een uitdagende baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen met volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden. We werken vanuit ons prachtige kantoor in Amsterdam – Duivendrecht. Daarnaast heb je de beschikking over zeer uitgebreide thuiswerkmogelijkheden. Verder heb je 25 vakantiedagen en flexibele werktijden.

Waar kom je te werken?
Sinds de zomer van 2018 is Parentix onderdeel van de Exact Group. Parentix is een cloud service provider die gespecialiseerd is in het hosten van zakelijke software in de Cloud. Wij zijn een jonge, platte en gezonde organisatie bestaande uit 50 collega’s, onder te verdelen in de afdelingen cloud engineering, delivery engineering, development, marketing en sales. Wat ons met elkaar verbindt, is onze passie voor de cloud, technologie en innovatie. Bij Parentix is er genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, het uitwerken van eigen ideeën en het behalen van (Microsoft) certificeringen. Tenslotte organiseert het marketingteam regelmatig toffe uitjes. Om een goed beeld te krijgen van onze organisatie hebben wij een supergave bedrijfsvideo gemaakt en kun je een kijkje nemen op onze Youtube en/of Facebook pagina.

Our Culture

Exact combines the energy of a startup with the benefits of a multinational. We think actions speak louder than words and continuously strive for innovation; technical as well as personal. Each day again, we challenge ourselves and each other to be better than the day before. There’s never a dull moment at Exact.
Exact has an open and welcoming culture in which anybody can have impact. We value ideas by their merit, not by their source. New opinions, people and principles keep our minds flexible, while we stay committed to our mission of empowering SME’s to be the driving force of the global economy.
Please apply using the form below.
You'll be hearing from us soon.

Interested in other challenging jobs @Exact? Look at our other vacancies.
Recruiter Sandra Ubert
Questions about this career opportunity?

Please contact Sandra Ubert

call +31 683 71 86 55