Xamarin Developer @Reeleezee

Job details Show details
Experienced Professional (6 to 10 years) Job Netherlands, all offices Technology Netherlands

The Job

Heb jij een passie voor software ontwikkeling en ben je een expert op het gebied van C#? Heb je ervaring op het gebied van mobile development gericht op Android en iOS? Lees dan snel verder!

Ter uitbreiding van onze afdeling Software Development zoeken wij per direct een Xamarin developer voor onze Cashr productlijn. Iemand die het leuk vind om in een dynamische en zeer innovatieve werkomgeving het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen. De afdeling Software Development is een gepassioneerde groep mensen met zeer ruime ervaring, die continu naar verbetering streeft. Hierbij is zowel zelfstandigheid als teamwork van groot belang, waarbij initiatief altijd op prijs wordt gesteld. Nieuwe ontwikkeling gebeurt op basis van korte iteraties waar snelle feedback van alle betrokken partijen de drijvende kracht achter het eindresultaat is. Er is veel ruimte voor nieuwe innovatieve ontwikkelingen maar uiteraard dient de bestaande software ook onderhouden te worden. Als ontwikkelaar ben je daarnaast verantwoordelijk voor het testen van je eigen code als ook die van je collega's middels peer reviews.

You Offer

  • HBO/ WO werk- en denkniveau
  • Sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, in woord en geschrift
  • Passie voor programmeren en (mobiele) technologie
  • Positieve resultaatgerichte mentaliteit
  • Flexibele en enthousiaste werkhouding
Daarnaast beschik je over goede kennis van en professionele werkervaring met
  • NET/C#   (minimaal 5 jaar professionele werkervaring)
  • Xamarin Forms, gericht op iOS én Android (minimaal 1 jaar professionele werkervaring)
  • MVVM of vergelijkbare modellen
  • SQL Server en/of SQLite
  • Ervaring met ontwikkelen van online applicaties / SaaS-oplossingen is een pré

We Offer @ Breukelen

Reeleezee biedt met deze veelzijdige functie een uitdagende baan in een prettige werkomgeving. Er wordt nauw samengewerkt en er is veel onderling overleg. De werksfeer is informeel. Er is ruimte voor groei en ontwikkeling binnen de functie en binnen de organisatie. En we bieden een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Ons hoofdkantoor staat in Breukelen en wij zijn prima bereikbaar per trein (station op loopafstand) en met de auto (A2 afrit Breukelen). Reeleezee is sinds de zomer van 2017 onderdeel van de Exact Groep. 
 

 

Our Culture

Exact combines the energy of a startup with the benefits of a multinational. We think actions speak louder than words and continuously strive for innovation; technical as well as personal. Each day again, we challenge ourselves and each other to be better than the day before. There’s never a dull moment at Exact.
Exact has an open and welcoming culture in which anybody can have impact. We value ideas by their merit, not by their source. New opinions, people and principles keep our minds flexible, while we stay committed to our mission of empowering SME’s to be the driving force of the global economy.
Please apply using the form below.
You'll be hearing from us soon.

Interested in other challenging jobs @Exact? Look at our other vacancies.
Recruiter Sandra Ubert
Questions about this career opportunity?

Please contact Sandra Ubert

call +31 683 71 86 55