Senior Developer Reeleezee

Job details Show details
Experienced Professional (6 to 10 years) Job Netherlands, all offices Technology Netherlands

The Job

Heb jij een passie voor programmeren en (mobiele) technologie? Heb je ruime ervaring met webdevelopment in HTML  en Typescript/ Javascript? Én kan je Angular en RxJS ook tot jouw skills benoemen? Dan zoeken we jou! 

Ter uitbreiding van onze afdeling Software Development bij Reeleezee zoeken wij per direct enthousiaste en ambitieuze (senior) software ontwikkelaars, die het leuk vinden in een dynamische en zeer innovatieve werkomgeving het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen!

Het Software Development is een gepassioneerde groep mensen met zeer ruime ervaring, die continu naar verbetering streeft. Hierbij is zowel zelfstandigheid als teamwork van groot belang, waarbij initiatief altijd op prijs wordt gesteld. Nieuwe ontwikkeling gebeurt op basis van korte iteraties waar snelle feedback van alle betrokken partijen de drijvende kracht achter het eindresultaat is. Er is veel ruimte voor nieuwe innovatieve ontwikkelingen maar uiteraard dient de bestaande software ook onderhouden te worden. Als ontwikkelaar ben je daarnaast verantwoordelijk voor het testen van je eigen code als ook die van je collega's middels peer reviews.
 

You Offer

De ideale software ontwikkelaar/ software developer die wij zoeken, is in staat in een sterk dynamische omgeving het werk te doen en het belang van onze manier van werken inzien en ondersteunen. 
 • HBO/ WO werk- en denkniveau
 • Sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, in woord en geschrift
 • Passie voor programmeren en (mobiele) technologie
 • Positieve resultaatgerichte mentaliteit
 • Flexibele en enthousiaste werkhouding
 • Goede kennis van en professionele werkervaring met Webdevelopment in HTML en Typescript/Javascript, CSS en SASS   (minimaal 5 jaar professionele werkervaring)
 • Angular, AngularJS en RxJS (minimaal 2 jaar professionele werkervaring)
 • Responsive technieken
 • REST-APIs
 • Test driven development met tooling zoals Jasmine, TestCafe en WallabyJS
 • Ervaring met state management zoals NgRX is een pré
 • Ervaring met NativeScript is een pré
 • Ervaring met ontwikkelen van online applicaties / SaaS-oplossingen is een pré

We Offer @ Breukelen

Reeleezee is al meer dan tien jaar toonaangevend en innovatief SaaS dienstverlener en mobiele technologie past van nature in onze doelstellingen en plannen. Wij hebben hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe User Interface, gebruik makend van de laatste technologieën voor responsive design en multi-platform gebruik. Wij zijn nu op zoek naar een senior frontend en mobile developer om ons team te versterken.Reeleezee biedt met deze veelzijdige functie een uitdagende baan in een prettige werkomgeving. Er wordt nauw samengewerkt en er is veel onderling overleg. De werksfeer is informeel. Er is ruimte voor groei en ontwikkeling binnen de functie en binnen de organisatie. En we bieden een goed salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.

Sinds de zomer van 2018 is Reeleezee onderdeel van de Exact Groep. Ons kantoor staat in Breukelen en wij zijn prima bereikbaar per trein (station op loopafstand) en met de auto (A2 afrit Breukelen).

 

Our Culture

Exact combines the energy of a startup with the benefits of a multinational. We think actions speak louder than words and continuously strive for innovation; technical as well as personal. Each day again, we challenge ourselves and each other to be better than the day before. There’s never a dull moment at Exact.
Exact has an open and welcoming culture in which anybody can have impact. We value ideas by their merit, not by their source. New opinions, people and principles keep our minds flexible, while we stay committed to our mission of empowering SME’s to be the driving force of the global economy.
Please apply using the form below.
You'll be hearing from us soon.

Interested in other challenging jobs @Exact? Look at our other vacancies.
Recruiter Sandra Ubert
Questions about this career opportunity?

Please contact Sandra Ubert

call +31 683 71 86 55