{{pageLevelVariables}} Groothandel

Welkom in de wereld van de groothandel

De wereld van distributie en logistiek verandert continu.

Retailers vormen machtsblokken. Klanten willen vaker geleverd krijgen in kleinere volumes. Internet en mobility veranderen de regels van zakendoen. Supply chains staan centraal. Grenzen vervagen. Marges staan onder druk. U wordt uitgedaagd om in te spelen op snel veranderende marktomstandigheden. Hoe gaat u hiermee om?

Op deze pagina delen we inzichten en adviezen om u te helpen dit spel slim te spelen. Van onze eigen specialisten. Maar ook van onafhankelijke experts. En, van net zulke ambitieuze ondernemers als u: onze klanten.


Lees meer over onze groothandel oplossing

Exact, uw business partner

Vestigingen en of magazijnen in Nederland? En in Duitsland? Of in China? Wij ook. 30 jaar geleden opgericht door zes studenten in Delft. Nu een internationale onderneming met 1.550 collega’s in 15 landen. Onze ERP oplossingen worden gebruikt in meer dan 100 landen, door meer dan 1.000.000 gebruikers en in tientallen talen.

Werk efficiënter en realiseer uw gezonde marges met de veelzijdige én complete business software van Exact. Uw voorraadbeheer, warehouse management, logistieke en financiële processen beheert u optimaal, u zet makkelijk uw eigen webwinkel op én brengt uw service op een hoger niveau. U profiteert van onze ervaring in de logistiek en ons internationale netwerk. U krijgt precies de ondersteuning die u nodig heeft, in de juiste taal en met de juiste kennis. Versterk uw positie als groothandel nu en in de toekomst!

Exact Blog: de Biz-Box

Lees meer over de groothandel branche op onze blog