{{pageLevelVariables}} Exact Apps

Altijd en overal, snel en eenvoudig werken met de apps van Exact


  Windows Phone

Apps hebben onze manier van werken revolutionair veranderd.

Eerst waren het nog grote veelzijdige applicaties, waar u soms dagen training voor nodig had om er efficiënt mee te kunnen werken. Nu zijn het meer taakgerichte mobiele apps die u direct en zonder handleiding kunt gebruiken.

U profiteert met Exact van de eenvoud van mobiele apps, gecombineerd met de kracht van een centraal bedrijfsinformatiesysteem. U heeft volledige inzicht in al uw bedrijfsprocessen, en uw medewerkers kunnen met de apps op hun smartphones werken zoals ze gewend zijn, eenvoudig en snel.

Toegankelijke apps voor elke medewerker

Onze apps ontwerpen we met u als gebruiker en activiteiten centraal. Hiermee bieden we een compleet nieuwe gebruikerservaring die u tijd en geld bespaart. Al onze apps zijn beveiligd, dus uw informatie is veilig en toch snel toegankelijk. Gebruikt u meerdere apps? U hoeft slechts eenmaal je inloggegevens in te voeren en vervolgens kunt u eenvoudig schakelen tussen de verschillende apps.

Exact CRM App

Met de app voor CRM is alle informatie die u nodig hebt om goed voorbereid het gesprek aan te gaan, is direct en overal voorhanden. Zoals toegang tot uw agenda, lopende verkoopkansen en werkstromen, gecombineerd met de laatste informatie over uw klant. Met gegevens uit interne en externe bronnen op één plek. Van het bijwerken van de laatste stand van zaken in een verkoopkans tot het plannen van een vervolgafspraak, met de Exact CRM App werkt u sneller en eenvoudiger dan ooit.

Windows Phone

Exact Self Service App

Maak het medewerkers en managers eenvoudig door ze zelf hun HR-zaken te laten regelen. Of het gaat om het bekijken van een werkstroom, een vakantie aanvraag, inzage in de meest recente salarisstrook, teruglezen van een beoordeling uit het personeelsdossier of het telefoonnummer van een collega: de Exact Self Service App heeft het allemaal. En bent u een keertje ziek? Ook dat geeft u door via de app.

Windows Phone

Exact Synergy App

Met de algemene app voor Exact Synergy heeft u toegang tot alle basis functionaliteiten die in Synergy beschikbaar zijn, zoals workflow, documenten en timelines. Gebruikt u Exact voor CRM dan zijn ook die functionaliteiten via de app te bereiken. Van het aanvragen van een vrije dag, het indienen van een declaratie, tot de laatste informatie over uw klant, u vindt razendsnel de juiste informatie.

Windows Phone

Exact Expenses App

Met deze app declareert u snel en eenvoudig uw onkosten, soms zelfs al voordat u hebt afgerekend. Maak direct een foto van je bon, of kies er een uit uw bibliotheek, en dien hem meteen in. Zo heeft u direct inzicht in de kosten én sneller uw geld terug!

Windows Phone

Exact Field Service App

Geen gesleep meer met documenten, handleidingen en werkbriefjes. Met de Exact Field Service App hebben servicemonteurs op locatie bij de klant inzicht in alle relevante informatie. Denk aan serviceorders, servicehistorie van de klant, documentatie en handleidingen. Geef uw servicemonteurs mobiele toegang tot alle relevante informatie die ze nodig hebben, gecombineerd in één intuïtieve app.