Customer Portal

De Customer Portal is de centrale plek voor informatie en vragen over Exact producten en diensten. U vindt hier per product handige informatie, zoals FAQ’s, handleidingen en nieuws over updates. Online en 24 uur per dag beschikbaar. Alle klanten met een onderhoudsovereenkomst hebben toegang tot deze portal.

Login aanvragen

Om in te kunnen loggen heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. U kunt deze gegevens hier aanvragen. Om toegang tot de portal te krijgen moet u een onderhoudsovereenkomst met Exact hebben afgesloten.

Let op:

het genereren van de inloggegevens duurt maximaal een uur.

Heeft u al een gebruikersnaam, maar bent u het wachtwoord vergeten? Laat uw wachtwoord via dit formulier automatisch herstellen.

Inloggen

• Voer het domein in gevolgd door uw login.
  • Voorbeeld: eweb.com\klan123456
  • Voer hier uw wachtwoord in.

Let op:

Alle leestekens tellen mee. Kopieert en plakt u de tekst uit een e-mail? Let erop dat u geen spaties mee kopieert. Om in te kunnen loggen op de customer portal dient u gebruik te maken van Internet Explorer

Nieuws en productinformatie

Nadat u bent ingelogd in de Customer Portal vindt u informatie over Exact en extra productinformatie, zoals:

• Nieuws over Exact, producten en updates.
  • Uitgebreide productinformatie over uw software.
  • Schema met geplande productupdates.
  • Gratis webseminars over de nieuwste Exact software.
  • De Exact Nieuwsbrief.

Persoonlijke pagina

In de Customer Portal heeft u een persoonlijke pagina. Op deze pagina staat onder andere:

• Overzicht van uw lopende contracten met Exact.
  • Shortcuts naar uw documenten die u vaak gebruikt.
  • Laatste informatie over softwarewijzigingen.
  • Online helpbestanden die u kunt raadplegen.

Snel antwoord via Supportverzoek

Via een Supportverzoek stelt u uw productvragen aan onze Supportafdeling. Deze vraag is in de portal realtime te volgen. U ziet bijvoorbeeld wanneer we uw vraag in behandeling hebben genomen, wie de vraag behandelt en wat de actuele status is. Ook kunt u direct reageren op een antwoord of informatie toevoegen aan uw Supportverzoek. In de historie vindt u al uw eerder gestelde vragen met bijbehorende antwoorden.