Klantondersteuning

De software van Exact is een belangrijke schakel in uw bedrijfsproces. Exact beseft dat als geen ander. Daarom mag u van Exact maximale ondersteuning verwachten op uw investering. Bij vragen of problemen staan wij direct voor u klaar.

Login op de Customer portal »   of Vraag inloggegevens aan

Support

In bijna alle software is onze support standaard inbegrepen. Na de aankoop van uw software heeft u een onderhoudsovereenkomst met ons afgesloten. Voor sommige software is dit niet verplicht. Het is mogelijk om later alsnog een onderhoudsovereenkomst af te sluiten. Daarmee bent u verzekerd van:

• Direct antwoord op uw supportvragen.
  • Direct hulp bij calamiteiten.
  • Toegang tot Customer Portal.
  • Updates om uw product te verbeteren.
  • Voorbereiding op wettelijke eisen en fiscale regels.
  • Gunstige overstapregeling als u van productlijn verandert.
  • Uitstekende klantenservice.
  • Deskundigheid van een partner met meer dan 25 jaar kennis en ervaring.

Toelichting support

Aanvullende diensten

Zorg dat u ook na de implementatie het maximale uit uw investering blijft halen. Na verloop van tijd is het belangrijk om te kijken of uw bedrijfsprocessen goed zijn afgestemd op elkaar. Ook met uw software. Wij controleren dit voor u, bijvoorbeeld met:

• Update Services
  • Health Checks
  • Consulting
  • Business Process Assessment

Lees meer over de aanvullende diensten