{{pageLevelVariables}} Training

Trainingen

Wil je nog slimmer gebruik maken van je Exact software? Maak gebruik van ons ruime aanbod aan cursussen en trainingen.

E-learning

Bent u een nieuwe Exact-gebruiker en wilt u zo efficiënt mogelijk starten? Of zoekt u tips om nog meer uit onze software te halen? Dan is ons aanbod e-learnings voor Exact Compact, Exact Globe en Exact Synergy de uitkomst.

Hoofddoel bij onze softwaretraining is te zorgen dat de productiviteit binnen uw organisatie gewaarborgd blijft bij het gebruik van de Exact oplossingen. Door onze training krijgt u inzicht in de belangrijkste functionaliteiten van onze software waardoor u deze optimaal kan aanwenden voor de ondersteuning van uw bedrijfsprocessen.

Ons trainingsaanbod bevat de volgende opties

  • On-site training door onze consultants On-site training worden verzorgd door een trainer op uw locatie. Neem voor meer informatie over onze on-site training contact op met Exact.
  • Standaard klassikale training ter plaatse Om u te helpen uw Return on Investment voor Exact-oplossingen te verbeteren, bieden wij geavanceerde, klassikale training in het Engels.
  • Training op Exact Hoofdkantoor Exact organiseert regelmatig trainingen op het hoofdkantoor in Delft, Nederland. Naast de kwaliteit van de inhoud en de ervaring van de sprekers, bieden deze cursussen u de mogelijkheid om tegenhangers en potentiële professionele partners te ontmoeten.
  • Op maat gemaakte training We weten dat niet alle bedrijven onze oplossingen op dezelfde manier gebruiken. Daarom bieden we ook een op maat gemaakte training die is afgestemd op uw behoeften en werkmethoden. Op basis van uw eigen managementprocessen, is Exact op maat gemaakte training perfect afgestemd op uw behoeften. Ze bieden u de vaardigheden waarmee u aanzienlijke waarde kunt halen uit uw investering.
  • Internationale trainingsprogramma's Naast de individuele trainingen, bieden we op maat gemaakte, centraal gecoördineerde trainingsprogramma's. U kunt bijvoorbeeld standaardtraining combineren met training op maat om de internationale inzet van onze oplossingen in uw dochterondernemingen te ondersteunen. Het verwerven van kennis in uw bedrijf is dus sneller en effectiever.

Klanten over Exact software

Remedus

Remedus

Door Exact Synergy werken we niet alleen efficiƫnter, maar ook sneller
Valk Welding

Valk Welding

Exact biedt ons een stabiel en continu proces.