{{pageLevelVariables}} KMO

Exact KMO Services

Focus op snelheid en kosten

Analyse en Advies

We besparen tijd en kosten met oplossingen die gebaseerd zijn op best-practices. Onze focus ligt op het zo scherp mogelijk afstemmen van de best-practice op uw specifieke wensen. Zo leveren we een oplossing op maat tegen de kosten van een standaardoplossing.

Implementatie

We werken met een gestandaardiseerde projectbenadering gebaseerd op Prince2, toegepast door kundige en ervaren Exact consultants. Omdat we gebruik maken van best-practices, kunnen we uw implementatie afronden binnen een aantal weken, in plaats van maanden. Vroeg in het project leveren we een functionerende live oplossing. Dit geeft u de kans om onvoorziene veranderingen en aanpassingen te bespreken.

Training en Optimalisatie

Optimalisatie vereist ook dat uw mensen in staat zijn om het allerbeste uit uw systeem te halen. Elk jaar trainen we honderden mensen, en creëren we power users via onze diverse trainingsmaterialen. We trainen online, in-company of op een externe locatie.

Support

Als uw partner bouwen we gedetailleerde kennis op van uw organisatie en hoe u onze oplossingen gebruikt. Die kennis kunnen we inzetten, wanneer u ons nodig heeft. Met onze pro-actieve health check helpen we u actief in het continu optimaliseren van onze toepassingen.

Haal het maximale uit Exact software

Onze oplossingen helpen u bij het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen. Van de financiële administratie en rapportage tot branche specifieke ERP systemen, en van HRM tot CRM. Met de service essentials helpen we u het maximale uit onze software te halen zodat die optimaal aansluit bij uw behoeftes.

Ga naar de customer portal
Bekijk onze oplossingen

Klanten over Exact Services:

TelelinQ

TelelinQ

Exact Globe ondersteunt onze organisatie voortreffelijk en komt tegemoet aan onze betrachting om zo geïntegreerd en gecentraliseerd mogelijk te kunnen werken.
Standaard Uitgeverij

Standaard Uitgeverij

Concreet betekent Exact Synergy ook tijdswinst voor al onze medewerkers. Data zijn makkelijk toegankelijk, alles is gelinkt aan elkaar en steeds up to date. Niemand hoeft nog te zoeken.