Exact MKB Services

Focus op snelheid en kosten


Download de brochure »   of neem contact op

Analyse en Advies

We besparen tijd en kosten met oplossingen die gebaseerd zijn op best-practices. Onze focus ligt op het zo scherp mogelijk afstemmen van de best-practice op uw specifieke wensen. Zo leveren we een oplossing op maat tegen de kosten van een standaardoplossing.


Implementatie

We werken met een gestandaardiseerde projectbenadering gebaseerd op Prince2, toegepast door kundige en ervaren Exact consultants. Omdat we gebruik maken van best-practices, kunnen we uw implementatie afronden binnen een aantal weken, in plaats van maanden. Vroeg in het project leveren we een functionerende live oplossing. Dit geeft u de kans om onvoorziene veranderingen en aanpassingen te bespreken.

Support

Als uw partner bouwen we gedetailleerde kennis op van uw organisatie en hoe u onze oplossingen gebruikt. Die kennis kunnen we inzetten, wanneer u ons nodig heeft. Met onze pro-actieve health check helpen we u actief in het continu optimaliseren van onze toepassingen.


Training en Optimalisatie

Optimalisatie vereist ook dat uw mensen in staat zijn om het allerbeste uit uw systeem te halen. Elk jaar trainen we honderden mensen, en creëren we power users via onze diverse trainingsmaterialen. We trainen online, in-company of op een externe locatie.

Bekijk onze trainingen.


Gebruikt u Exact software?

Onze oplossingen zijn een belangrijke schakel in uw bedrijfsproces. Daarom mag u maximale ondersteuning verwachten.

Maakt u nog geen gebruik van Exact software?

Onze oplossingen helpen elk bedrijf met het stroomlijnen van alle processen: van onze bewezen systemen voor financiële administratie en rapportage tot branche specifieke ERP systemen, en van HRM tot CRM.

Tevreden klanten over Exact:


  • Private cloud van Exact biedt ons een fiks aantal voordelen.

Bekijk het verhaal van Suitsupply


Contact

+ 32 2 711 16 60

+ 32 2 711 16 60