{{pageLevelVariables}} Internationaal

Internationale services

Focus op schaalbaarheid en lokaal support

Analyse en Advies

We onderzoeken tot in detail hoe uw internationale organisatie werkt, waarna we een blauwdruk voor implementatie ontwikkelen, waarmee we elke locatie op dezelfde wijze kunnen uitrollen. Vervolgens kijken we naar de specifieke eisen voor elke locatie, waarbij we voor alle locaties een GAP-analyse creëren voor specifieke lokalisaties.

Implementatie

Onze projectmanagers gebruiken een methode gebaseerd op Prince2. Ze coördineren de lokale consultants en het support team in de eerste locatie. Ze bouwen op hun expertise en kennis om de global blauwdruk te verfijnen. Zodra de eerste implementatie is afgerond, zorgen de opgedane kennis en ervaring voor een versnelde executie op alle andere locaties.

Training en optimalisatie

Wij ondersteunen uw key users optimaal door ze te voorzien van de kennis en inzichten die nodig zijn voor een succesvol gebruik van de oplossing. Elk jaar trainen we honderden mensen, en creëren power users via onze diverse trainingsmaterialen. Online, in-company of op een externe locatie.

Support

Met één global contact combineert u lokale expertise met een centrale managementpositie die in staat is om de gehele reikwijdte te overzien. We vinden het ook belangrijk om u in uw lokale taal te ondersteunen. Onze focus is een consistente beleving als het gaat om de oplossingen en ondersteunende services, waar uw mensen ook werken.

Haal het maximale uit Exact software

Onze oplossingen helpen u bij het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen. Van de financiële administratie en rapportage tot branche specifieke ERP systemen, en van HRM tot CRM. Met de service essentials helpen we u het maximale uit onze software te halen zodat die optimaal aansluit bij uw behoeftes.

Ga naar de customer portal
Bekijk onze oplossingen

Klanten over Exact

Algemeen Stadsontwikkelingsbedrijf Gent

Algemeen Stadsontwikkelingsbedrijf Gent

Zeker. We hadden een sterke analytische boekhouding nodig; een systeem dat per project de kosten en uitgaven laat zien zodat we tijdig een afrekening kunnen maken en factureren. Met Exact Globe is dat mogelijk
TelelinQ

TelelinQ

Exact Globe ondersteunt onze organisatie voortreffelijk en komt tegemoet aan onze betrachting om zo geïntegreerd en gecentraliseerd mogelijk te kunnen werken.