Internationale services

Focus op schaalbaarheid en lokaal support


Download de brochure »   of neem contact op

Analyse en Advies

We onderzoeken tot in detail hoe uw internationale organisatie werkt, waarna we een blauwdruk voor implementatie ontwikkelen, waarmee we elke locatie op dezelfde wijze kunnen uitrollen. Vervolgens kijken we naar de specifieke eisen voor elke locatie, waarbij we voor alle locaties een GAP-analyse creëren voor specifieke lokalisaties.


Implementatie

Onze projectmanagers gebruiken een methode gebaseerd op Prince2. Ze coördineren de lokale consultants en het support team in de eerste locatie. Ze bouwen op hun expertise en kennis om de global blauwdruk te verfijnen. Zodra de eerste implementatie is afgerond, zorgen de opgedane kennis en ervaring voor een versnelde executie op alle andere locaties.

Support

Met één global contact combineert u lokale expertise met een centrale managementpositie die in staat is om de gehele reikwijdte te overzien. We vinden het ook belangrijk om u in uw lokale taal te ondersteunen. Onze focus is een consistente beleving als het gaat om de oplossingen en ondersteunende services, waar uw mensen ook werken.


Training en optimalisatie

Wij ondersteunen uw key users optimaal door ze te voorzien van de kennis en inzichten die nodig zijn voor een succesvol gebruik van de oplossing. Elk jaar trainen we honderden mensen, en creëren power users via onze diverse trainingsmaterialen. Online, in-company of op een externe locatie.

Bekijk onze trainingen.


Gebruikt u Exact software?

Onze oplossingen zijn een belangrijke schakel in uw bedrijfsproces. Daarom mag u maximale ondersteuning verwachten.

Maakt u nog geen gebruik van Exact software?

Onze oplossingen helpen elk bedrijf met het stroomlijnen van alle processen: van onze bewezen systemen voor financiële administratie en rapportage tot branche specifieke ERP systemen, en van HRM tot CRM.

Tevreden klanten over Exact:


  • Exact Globe is heel gebruiksvriendelijk. De lay-out kunnen we gemakkelijk zelf kiezen. We hangen niet vast aan de standaard lay-out van Exact Globe.

Bekijk het verhaal van Suitsupply


Contact

+ 32 2 711 16 60

+ 32 2 711 16 60