{{pageLevelVariables}} Internationaal

Internationale services

Focus op schaalbaarheid en lokaal support

Analyse en Advies

We onderzoeken tot in detail hoe uw internationale organisatie werkt, waarna we een blauwdruk voor implementatie ontwikkelen, waarmee we elke locatie op dezelfde wijze kunnen uitrollen. Vervolgens kijken we naar de specifieke eisen voor elke locatie, waarbij we voor alle locaties een GAP-analyse creëren voor specifieke lokalisaties.

Implementatie

Onze projectmanagers gebruiken een methode gebaseerd op Prince2. Ze coördineren de lokale consultants en het support team in de eerste locatie. Ze bouwen op hun expertise en kennis om de global blauwdruk te verfijnen. Zodra de eerste implementatie is afgerond, zorgen de opgedane kennis en ervaring voor een versnelde executie op alle andere locaties.

Training en optimalisatie

Wij ondersteunen uw key users optimaal door ze te voorzien van de kennis en inzichten die nodig zijn voor een succesvol gebruik van de oplossing. Elk jaar trainen we honderden mensen, en creëren power users via onze diverse trainingsmaterialen. Online, in-company of op een externe locatie.

Support

Met één global contact combineert u lokale expertise met een centrale managementpositie die in staat is om de gehele reikwijdte te overzien. We vinden het ook belangrijk om u in uw lokale taal te ondersteunen. Onze focus is een consistente beleving als het gaat om de oplossingen en ondersteunende services, waar uw mensen ook werken.

Haal het maximale uit Exact software

Onze oplossingen helpen u bij het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen. Van de financiële administratie en rapportage tot branche specifieke ERP systemen, en van HRM tot CRM. Met de service essentials helpen we u het maximale uit onze software te halen zodat die optimaal aansluit bij uw behoeftes.

Ga naar de customer portal
Bekijk onze oplossingen

Klanten over Exact

Agrifac Machinery

Agrifac Machinery

We hebben ons georiƫnteerd op diverse systemen, ook gekeken naar de grote jongens met ERP pakketten. Maar we hebben geconcludeerd dat we nog heel tevreden zijn met Exact en in combinatie met een aantal maatwerkoplossingen nog een aantal jaar voort kunnen.
Florensis spreekt wereldwijd zelfde taal dankzij Exact

Florensis spreekt wereldwijd zelfde taal dankzij Exact

Plantenveredelaar koppelt sectorspecifiek ERP-pakket aan finance- en HR-software