Exact Enterprise services

Focus op uw specifieke wensen


Download de brochure »   of neem contact op

Analyse en Advies

In deze fase proberen we de groei van uw bedrijf voor ogen te houden. We hebben standaardisatie, centralisatie en shared services voor ogen, om datakwaliteit te verbeteren zodat u effectievere rapportages en analyses kunt maken. Deze fase wordt afgesloten met een blauwdruk voor een efficiënte, kosteneffectieve implementatie die in één keer voldoet aan uw behoeftes voor procesautomatisering.


Implementatie

We werken met een gestandaardiseerde projectbenadering gebaseerd op Prince2. Onze getrainde consultants zijn snel en pragmatisch, ze begrijpen uw wensen en spotten kansen voor optimalisatie en nog meer efficiëntie. Uw blauwdruk is leidend, maar onze experts kunnen verdere aanpassingen of aanvullingen faciliteren mocht dat nodig zijn.

Support

De continuïteit van uw primaire processen staat tijdens en na de implementatie voorop. Onze premium support SLA’s garanderen specifieke responstijden bij problemen en bieden daarnaast diverse andere gepersonaliseerde diensten. Onze support en delivery teams zijn volledig geïntegreerd, wat zorgt voor een naadloze overdracht zodra de implementatie is afgerond.


Training en optimalisatie

Een nieuwe IT-oplossing heeft grote impact op medewerkers. Voor effectief verandermanagement is het noodzakelijk dat medewerkers de juiste ondersteuning en middelen krijgen om optimaal gebruik te maken van de nieuwe oplossing. Elk jaar trainen we honderden mensen, en creëren we power users via onze diverse trainingsmaterialen. Online, in-company of op een externe locatie.

Bekijk onze trainingen.


Gebruikt u Exact software?

Onze oplossingen zijn een belangrijke schakel in uw bedrijfsproces. Daarom mag u maximale ondersteuning verwachten.

Maakt u nog geen gebruik van Exact software?

Onze oplossingen helpen elk bedrijf met het stroomlijnen van alle processen: van onze bewezen systemen voor financiële administratie en rapportage tot branche specifieke ERP systemen, en van HRM tot CRM.

Tevreden klanten over Exact:


  • Concreet betekent Exact Synergy ook tijdswinst voor al onze medewerkers. Data zijn makkelijk toegankelijk, alles is gelinkt aan elkaar en steeds up to date. Niemand hoeft nog te zoeken.

Bekijk het verhaal van Suitsupply


Contact

+ 32 2 711 16 60

+ 32 2 711 16 60