{{pageLevelVariables}} Enterprise

Exact Enterprise services

Focus op uw specifieke wensen

Analyse en Advies

In deze fase proberen we de groei van uw bedrijf voor ogen te houden. We hebben standaardisatie, centralisatie en shared services voor ogen, om datakwaliteit te verbeteren zodat u effectievere rapportages en analyses kunt maken. Deze fase wordt afgesloten met een blauwdruk voor een efficiënte, kosteneffectieve implementatie die in één keer voldoet aan uw behoeftes voor procesautomatisering.

Implementatie

We werken met een gestandaardiseerde projectbenadering gebaseerd op Prince2. Onze getrainde consultants zijn snel en pragmatisch, ze begrijpen uw wensen en spotten kansen voor optimalisatie en nog meer efficiëntie. Uw blauwdruk is leidend, maar onze experts kunnen verdere aanpassingen of aanvullingen faciliteren mocht dat nodig zijn.

Training en optimalisatie

Een nieuwe IT-oplossing heeft grote impact op medewerkers. Voor effectief verandermanagement is het noodzakelijk dat medewerkers de juiste ondersteuning en middelen krijgen om optimaal gebruik te maken van de nieuwe oplossing. Elk jaar trainen we honderden mensen, en creëren we power users via onze diverse trainingsmaterialen. Online, in-company of op een externe locatie.

Support

De continuïteit van uw primaire processen staat tijdens en na de implementatie voorop. Onze premium support SLA’s garanderen specifieke responstijden bij problemen en bieden daarnaast diverse andere gepersonaliseerde diensten. Onze support en delivery teams zijn volledig geïntegreerd, wat zorgt voor een naadloze overdracht zodra de implementatie is afgerond.

Haal het maximale uit Exact software

Onze oplossingen helpen u bij het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen. Van de financiële administratie en rapportage tot branche specifieke ERP systemen, en van HRM tot CRM. Met de service essentials helpen we u het maximale uit onze software te halen zodat die optimaal aansluit bij uw behoeftes

Ga naar de customer portal
Bekijk onze oplossingen

Klanten over Exact Services:

Vanimco

Vanimco

Uiteindelijk zijn we bij ESC en Synergy terechtgekomen. We vonden alles wat we nodig hadden in Exact Synergy. De prijs en de kwaliteit van de mogelijkheden gaven de doorslag.
Sicorp

Sicorp

Deze software is nog gebruiksvriendelijker dan zijn voorganger