{{pageLevelVariables}} Services Essentials

Exact services essentials

Maximale waarde uit uw software

Bij Exact draait het niet alléén om software. Wij vinden het belangrijk dat u toegang heeft tot onze ervaring en expertise. Daarom hebben we een cyclus van geïntegreerde services gecreëerd, waarin we rekening houden met uw behoeften. Zodat u het maximale kunt behalen uit uw investering. Of u al jaren klant bent of dat u overweegt om Exact software te gaan gebruiken u kunt in elke fase van onze service cyclus instappen.

De 6 onderdelen van onze Services Essentials

Analyse

Analyse

In deze fase kijken we gezamenlijk naar uw bedrijfssituatie. Aan de hand van uw behoeften bepalen we de oplossingsrichting en de geschikte aanpak. Efficiënt gebruik van uw tijd is onze prioriteit

Advies

Advies

Als de oplossing helder is, adviseren we u over de implementatie en aanpak, zodat scope, budget en planning duidelijk zijn. Daarnaast geven we ook advies over ondersteuning in de beheerfase.

Implementatie

Implementatie

Tijdens deze fase zorgen we voor een werkende inrichting van de oplossing. We proberen snelheid te maximaliseren en kosten te minimaliseren.

Support

Support

We bouwen een gedetailleerd overzicht op van uw onderneming en uw systeem, zodat we snel en doortastend kunnen handelen, mocht u problemen in het dagelijks gebruik van onze software ondervinden. Onze services kunt u ook uitbreiden met diverse premium support SLA’s.

Training

Training

We zorgen er voor dat binnen uw organisatie de kennis en toepassing van onze software op peil blijft, zodat u het maximale uit onze oplossingen haalt. Er zijn online, in-company en op externe locaties trainingsmogelijkheden.

Optimalisatie

Optimalisatie

We geven proactief advies over hoe u uw processen efficiënter kunt inrichten. Dit kan door fine-tunen van de bestaande oplossing, of door het implementeren van nieuwe functionaliteit. Omdat uw onderneming zich continu ontwikkelt, waardoor er nieuwe behoeften ontstaan, kan het zijn dat een nieuwe analyse en advies fase wordt opgestart.

Services voor KMO

Als KMO-bedrijf focust u terecht op het gebruik van standaardoplossingen voor maximale snelheid en minimale implementatiekosten. Door gebruik te maken van onze best practices zijn we staat u snel een passende en werkende oplossing te bieden.

Services voor grote bedrijven

Wij begrijpen uw eisen op het gebied van veiligheid en continuïteit. En dat u, als grote onderneming, een stabiele businesspartner zoekt. Wij begrijpen uw gedrevenheid om continu te verbeteren, uw behoefte aan structuur en inzicht, zowel intern als extern. Daarom bieden we u een schaalbare oplossing, die met uw onderneming kan meegroeien.

Services voor internationale ondernemingen

Als internationale organisatie ligt uw focus op het vinden van de balans tussen controle en ruimte voor ondernemerschap, tussen standaardisatie over al uw landen en flexibiliteit in lokale markten. We ondersteunen dit met een unieke propositie: onze standaard oplossing kan door Exact consultants in meer dan 40 landen gelokaliseerd worden in taal en wetgeving.

Haal het maximale uit Exact software

Onze oplossingen helpen u bij het stroomlijnen van uw bedrijfsprocessen. Van de financiële administratie en rapportage tot branche specifieke ERP systemen, en van HRM tot CRM. Met de service essentials helpen we u het maximale uit onze software te halen zodat die optimaal aansluit bij uw behoeftes.

Ga naar de customer portal
Bekijk onze oplossingen

Klanten over Exact

Phlips Autohandel

Phlips Autohandel

Volgens mij is Exact Globe een heel geschikt pakket dat ook in andere bedrijven zijn diensten kan bewijzen. Het is een pakket met tamelijk veel mogelijkheden; we gebruiken ze niet allemaal maar ze zijn wel beschikbaar.
Control & Protection Automation (CPA)

Control & Protection Automation (CPA)

Dankzij Isabel Go, de Isabel- knop in Exact Globe, kan ik nu alle betalingen voor de drie ondernemingen selecteren en vervolgens in één keer doorsturen naar Isabel 6 zonder hiervoor Exact Globe te moeten verlaten.