Exact Services Essentials

Maximale waarde uit uw software


Download de brochure »   of neem contact op

Bij Exact draait het niet alléén om software. Wij vinden het belangrijk dat u toegang heeft tot onze ervaring en expertise. Daarom hebben we een cyclus van geïntegreerde services gecreëerd, waarin we rekening houden met uw behoeften. Zodat u het maximale kunt behalen uit uw investering. Of u al jaren klant bent of dat u overweegt om Exact software te gaan gebruiken u kunt in elke fase van onze service cyclus instappen.

De 6 onderdelen van onze Services Essentials
Bekijk het verhaal van D-Ploy


Analyse

1) Analyse

In deze fase kijken we gezamenlijk naar uw bedrijfssituatie. Aan de hand van uw behoeften bepalen we de oplossingsrichting en de geschikte aanpak. Efficiënt gebruik van uw tijd is onze prioriteit


Advies

2) Advies

Als de oplossing helder is, adviseren we u over de implementatie en aanpak, zodat scope, budget en planning duidelijk zijn. Daarnaast geven we ook advies over ondersteuning in de beheerfase.


Implementatie

3) Implementatie

Tijdens deze fase zorgen we voor een werkende inrichting van de oplossing. We proberen snelheid te maximaliseren en kosten te minimaliseren.

Support

4) Support

We bouwen een gedetailleerd overzicht op van uw onderneming en uw systeem, zodat we snel en doortastend kunnen handelen, mocht u problemen in het dagelijks gebruik van onze software ondervinden. Onze services kunt u ook uitbreiden met diverse premium support SLA’s.


Training

5) Training

We zorgen er voor dat binnen uw organisatie de kennis en toepassing van onze software op peil blijft, zodat u het maximale uit onze oplossingen haalt. Er zijn online, in-company en op externe locaties trainingsmogelijkheden.


Optimalisatie

6) Optimalisatie

We geven proactief advies over hoe u uw processen efficiënter kunt inrichten. Dit kan door fine-tunen van de bestaande oplossing, of door het implementeren van nieuwe functionaliteit. Omdat uw onderneming zich continu ontwikkelt, waardoor er nieuwe behoeften ontstaan, kan het zijn dat een nieuwe analyse en advies fase wordt opgestart.

KMO

Als KMO-bedrijf focust u terecht op het gebruik van standaardoplossingen voor maximale snelheid en minimale implementatiekosten. Door gebruik te maken van onze best practices zijn we staat u snel een passende en werkende oplossing te bieden.

Services voor KMO »

Enterprise

Wij begrijpen uw eisen op het gebied van veiligheid en continuïteit. En dat u, als grote onderneming, een stabiele businesspartner zoekt. Wij begrijpen uw gedrevenheid om continu te verbeteren, uw behoefte aan structuur en inzicht, zowel intern als extern. Daarom bieden we u een schaalbare oplossing, die met uw onderneming kan meegroeien.

Services voor Enterprise »

Internationaal

Als internationale organisatie ligt uw focus op het vinden van de balans tussen controle en ruimte voor ondernemerschap, tussen standaardisatie over al uw landen en flexibiliteit in lokale markten. We ondersteunen dit met een unieke propositie: onze standaard oplossing kan door Exact consultants in meer dan 40 landen gelokaliseerd worden in taal en wetgeving.

Services voor internationaal »

Gebruikt u Exact software?

Onze oplossingen zijn een belangrijke schakel in uw bedrijfsproces. Daarom mag u maximale ondersteuning verwachten.

Maakt u nog geen gebruik van Exact software?

Onze oplossingen helpen elk bedrijf met het stroomlijnen van alle processen: van onze bewezen systemen voor financiële administratie en rapportage tot branche specifieke ERP systemen, en van HRM tot CRM.

Tevreden klanten over Exact:


  • Concreet betekent Exact Synergy ook tijdswinst voor al onze medewerkers. Data zijn makkelijk toegankelijk, alles is gelinkt aan elkaar en steeds up to date. Niemand hoeft nog te zoeken.

Bekijk het verhaal van Suitsupply


Contact

+ 32 2 711 16 60

+ 32 2 711 16 60