Micro Computer Service Center

Micro Computer Service Center

M.C.S.C. of Micro Computer Service Center werd opgericht in 1988 door Marcel Waeyenbergh, electronicus van opleiding. Voordien eerst actief als productie verantwoordelijke, later als project ontwikkelaar met onder andere projecten in de windturbines, weegbruggen, beveiliging van bankterminals en tenslotte als software ontwikkelaar voor 3270 en 5250 emulaties. Daarmee was de stap naar de toen pas opkomende PC wereld snel gezet.

Eind jaren '80 leverde M.C.S.C. vooral PC's aan grote bedrijven en computerfreaks. Het accent lag vooral op het leveren van hardware.

In de jaren '90 kwam de kentering, M.C.S.C. evolueerde van puur hardware leverancier naar leverancier van totaal-oplossingen.

Vandaag de dag stelt M.C.S.C. een 10 tal mensen tewerk, dit team van gespecialiseerde en gemotiveerde specialisten staat ter beschikking van onze klanten. Kleine, middelgrote en grote bedrijven, zelfstandigen en anderen waarvoor we een totaal pakket aanbieden op ICT vlak.

Hardware en software worden geconfigureerd volgens de specifieke noden van elke klant.

Sinds enkel jaren is ook de overstap naar de cloud ingezet, meer en meer bedrijven maken gebruik van het SaaS (Software As A Service) model en investeren steeds minder in eigen servers.

M.C.S.C. werd opgericht in 1988, +25 Jaar ervaring daar kan U op rekenen.