Integreat NV

Integreat NV

Integreat is een global IT-services en solutionprovider voor de KMO.

Integreat ontwikkelt en implementeert softwareoplossingen voor de educatieve, non-profit, social profit sector en (commerciële) organisaties die een verregaande kostenbeheersing willen doorvoeren. De ambitie van Integreat is om dé preferentiële automatiseringspartner te worden in financieel procurement, workflow management en budgettering voor deze sectoren. De software oplossingen van Integreat zijn naadloos geïntegreerd met de Exact oplossingen ProAcc Corporate en Exact Globe Next.

De ProCure software van Integreat is een Workflow Management Systeem voor het volledige digitale beheer van uw aankoopprocessen. Permanente budgetcontrole maakt budgetbeheer transparant en real-time opvraagbaar voor iedereen binnen uw organisatie. Deze kenmerken maken van ProCure de perfect automatiseringstool voor iedere organisatie die strikte budgetcontrole wil (of moet) toepassen en zijn aankoopprocessen wil digitaliseren. Getuige daarvan zijn de talrijke referenties in educatieve -, non-profit- , social profit sector en bij diverse lokale overheden (Autonome gemeente- en provinciebedrijven).

Naast deze softwareoplossingen biedt Integreat IT ondersteuning voor KMO’s en begeleidt uw organisatie in het implementeren en onderhouden van IT projecten op niveau van serverinfrastructuur, netwerk, communicatiesoftware, document- en workflow management oplossingen.