Desk Solutions NV

Desk Solutions NV

Desk Solutions is een bedrijf gespecialiseerd in IT- totaaloplossingen voor KMO.

Desk Solutions levert de perfecte software voor elke detailhandel, met één of meerdere winkels, die te maken hebben met mode, solden, seizoenen, maten en kleuren. Met FashPack bieden wij u de ideale oplossing voor een beter beheer van uw zaak. Meer tijd voor uw klanten betekent meer omzet voor uw zaak!

Bent u als KMO of als zelfstandig boekhoudkantoor op zoek naar een professioneel boekhoudpakket? Desk Solutions biedt u o.a. de bekende boekhoudsoftware FiadPro (vroeger GSE, Dolmen).

Desk Solutions is ook de ideale partner voor integratie van een ERP of CRM-software in uw KMO.

Wij analyseren en implementeren voor u het juiste product, passend op uw problematiek, binnen de afgesproken termijn en tegen een correcte prijs. Met een efficiënter beheer van uw onderneming en uw klantenbestand en dus een hoger rendement en een grotere winstmarge.

Desk Solutions biedt, naast een totale hardware- en netwerkondersteuning, ook totaaloplossingen in een ASP-omgeving.

Dit houdt in dat uw data bij ons staat en wij zorgen voor het dagelijks onderhoud zoals upgrades, backup enz. Waar u zich ook bevindt, u heeft onmiddellijk toegang tot al uw bedrijfsinformatie en dat 24u/24 en 7d/7.

Ontdek onze volledige productfolio op de productpagina's van deze website, alsook de professionele diensten die wij aanbieden.

Kortom, voor alle KMO-IT oplossingen, één aanspreekpunt: Desk Solutions.