Welkom bij het overzicht van succesvolle Exact gebruikers

Misschien staat u straks ook hier?

Neem contact op

D-ploy
Dankzij Exact kunnen we ons nu meer focussen op de behoeftes van onze klanten.
D-ploy levert IT-diensten op het gebied van projectmanagement, servicemanagement, consulting, servicedesk en support. Het bedrijf heeft 300 medewerkers in dienst en is operationeel in Zwitserland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Oostenrijk en Nederland. D-ploy heeft vele jaren ervaring in sterk gereguleerde omgevingen zoals de farmaceutische, chemische en financiële branche, en heeft grote multinationals als klant. Het bedrijf groeide de laatste tien jaar zeer snel en had daarom behoefte aan extreme flexibiliteit, schaalbaarheid, uniforme processen en een bedrijfsvoering die aansloot op de klantbehoeftes.

De behoefte

D-ploy groeide de laatste tien jaar zeer snel en had daarom behoefte aan extreme flexibiliteit, schaalbaarheid, uniforme processen en een bedrijfsvoering die aansloot op de klantbehoeftes.

De oplossing

D-ploy besloot voor Exact te gaan waarbij Exact Globe, Exact Synergy en Exact voor Project Management werden geïmplementeerd.

De verbetering

  • Uniforme processen zorgen ervoor dat D-ploy minder mensen nodig heeft voor toenemende administratieve taken. Daarnaast is het bedrijf minder afhankelijk van specifieke individuen.
  • Het proces voor inkomende facturen, inclusief workflows voor goedkeuring, maken alles eenvoudiger en transparanter: er zijn geen onbekende kosten meer.
  • Alle informatie zit in één centraal systeem, een centrale bron met de daadwerkelijke situatie. Hierdoor heeft D-ploy direct inzicht in de financiële situatie. Het gehele systeem kan ook gebruikt worden om processen krachtiger te maken en te zorgen voor meer stabiliteit.
  • De datakwaliteit is beter, omdat er geen ruimte meer is voor compromissen.
  • De mandaten voor budgetten en informatie over wie op welk project werkt zijn nu glashelder. Zaken gaan niet langer meer via het ‘quick and dirty’ principe.

Details

Meer informatie