Exact International Executive Event

Geschreven door Exact. Gepost in Nieuws

18 – 19 Mei, Amsterdam

Vorige maand bezochten 30 klanten uit heel Europa het Exact International Executive Event 2017 in Amsterdam. Binnen het thema ‘Een reis door de Hollandse Gouden Eeuw’ werden bezoekers op een tweedaagse expeditie door 4 eeuwen meegenomen: van de jaren 1600 met haar pioniers op het gebied van internationale handel naar digitale disruptie en een reis door de ruimte.

Ook werd er een update gegeven over de strategie en productinnovatie van Exact, en vertelden inspirerende klanten hun verhaal.

De aanvang van het event werd gehouden in de unieke en relaxte Amsterdamse sfeer van het Hoxton Hotel, waar bezoekers een update kregen van de huidige business en strategie van Exact, en een inspirerende sessie van astronaut André Kuipers bijwoonden. Het avondprogramma bevatte een rondvaart tour over de wereldberoemde Amsterdamse grachten, waarbij elke gang van het diner in een ander restaurant werd genuttigd: de perfecte setting om te netwerken.

Op de tweede dag werd de reis voortgezet in het Scheepvaartmuseum. Behalve een presentatie door CFO Onno Krap over robotic accounting, deelden twee Exact klanten het geheim achter hun succes: COBA Group uit Portugal en Primulator uit Polen.

Het event eindigde in een informele setting met een drie-gangen lunch en privé tour door het museum.

Wilt u meer weten over dit event?

Bezoek de website om de presentaties en foto’s te bekijken of neem contact op met uw accountmanager.

Exact International Executive Event
Exact International Executive Event
Exact International Executive Event